Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty materiał do edukacji! Mój syn jest właśnie na etapie tej spierdolonej mody Drill'u, ciuchy za pierdylion cebulionów w których zapierdala cała klasa, wyglądają jak typowe Sebastiany (bez obrazy dla Sebastianów) groźne miny, jakby w żyłach płynęła uryna z londyńskiego getta. Małe kurwie jedyną przemoc jaką widziały, to jak stary, starą w kuchni po dupie klepie. Rano chucjowi pokaże, jak bracia bandyci by go przywitali na wyspach... Kurwa, co za czasy, co za wzorce.
To tak na marginesie... To kto kurwa ma być jego ojcem i przykładem dla niego? Sąsiad? Listonosz? Czy pan Mieciu z pod 7 co tam hydraulikę robi za grosze?
Czasy są jakie są, to fakt jak diabli że ciężko o te "archaiczne wartości".
Postaw młodego w sytuacji bez "próndu" albo wywieź do lasu, daj szpadel albo bo jaw wiem, kilof siekierę wymyśl coś.
Pokaż czym jest praca, daj młotek do ręki i niech się nauczy co znaczy jebnąć się w palec.
Ale jak jest tak jak mówisz... To i ja mogę se gadać, jako "stary" bierz syna za bety i kształtuj póki możesz, nikt inny tego nie zrobi, no chyba że chcesz mieć "rapera" xD
czekam na 2 część jak te negroidy sa kopane
Srane, nikt ich nie ruszy w zjebanym jukeju. Na Polakach sobie narzekaniem odreagują.
Kilka gówien bije dzieciaka. Tutaj w Polsce tych negroidów dojebałbym w 5 min. Wystarczyłby tel a załoga się zjeżdza i dojeżdza.
Czy ty byłby rasizm?
Ale ty jesteś zajebiście twardy, jak Psikutas bez s!
Słyszałem, że niemcory chcą jeszcze z bańkę dzikusów do siebie sprowadzić. To się dopiero będzie działo.
czarnuch zawsze będzie czarnuchem czy to w Afryce, UK, USA czy Germany do powieszenia zatem nie czarnuch ale to całe lewackie bando które ich tam sprowadziło, teraz nawet tego ludzkiego gówno nie sposób się pozbyć bo to już nie emigranci a dzieci i wnuki tych którzy przybyli a więc obywatele
jacy obywatele jak świnia urodzi sie w stajni nigdy nie bedzie koniem. Na szczescie czarnuchow latwo rozpoznac w siatki łapac i na statki . Jakby to było wszystko takie proste.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów