Uzbrojeni brytyjscy policjanci kontra agresywny osobnik
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A my się k🤬a dziwimy że nam nie pomogli podczas II Wojny Światowej
Jak k🤬a? Mieli go przecież otoczonego. Czyżby chcieli wyrównać poziom intelektualny z naćpanym zjebem, a ten ich pokonał doświadczeniem?
Niech sie jakis znawca wypowie odnosnie procedur w tym ciapatym kraju bo nie uwierze ze 4 uzbrojonych policjantow nie potrafilo obezwladnic jednego typa ktory sie polozyl na ziemi bo sie bali etc.
Zabierają się do niego jak pies do jeża.
Jak mają (zapewne tak) paralizator, to go nie porażą, skują i do suki wrzuca. To nawet jeden by dał radę, a trzech, to już łatwizna taka jak odwijanie cukierka z papierka.
Próbował ich otoczyć ale kiedy to się nie udało pobiegł po posiłki.
Jakby to był murzyn, to by mu jeszcze koszulkę dali, by się nie przeziębił.
gosc ma zajebisty gos hehe
A nawet czterech na jednego...
A ja im się nie dziwię. C🤬j wie, czym taki śmieć jest zarażony, co ma w dłoniach, co mu jeszcze odp🤬li. Za pensję policmajstra nie warto narażać życia, a strzelić do tego śmiecia pewnie nie wolno.
@up zawsze można strzelić w nogę
lm65 napisał/a:
@up zawsze można strzelić w nogę
No właśnie nawet tego nie jestem pewny. Strzeli śmieciowi w cokolwiek, a ten oskarży policję o brutalność. A najgorsze jest to, że wygra proces. Takie czasy.
Koleś jest świrem i z takimi nigdy nie wiadomo co odjebie, więc Policja trzymał dystans, i koleś zachował się jak typowy wariat zaczął sp🤬alać i tym ruchem dal argument Policji na użycie broni
Ps
CO wy normalny weekend w UK, był ćpany jakiś tęgi szuwax, a oni go znają i ganiają sie z nim co tydzień.
On też ich zna i dlatego sp🤬ala, zanim go zbiora i wrzucą na 24.
Anglia kraj pop🤬lenia ... całemu światu pokazują james bondy srondy a prawda taka że policja c🤬ja warta, kozojebca może up🤬lić policjantowi głowę i nic dalej żyje na koszt podatnika ... CHORE