Dałby radę wszystkim, ale ich rozdzielili ...
Dałby radę wszystkim, ale ich rozdzielili ...
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Ale zajebał kaszojadkowi
xD Większy przeciwnik dostał z czółka by kozak mógł wyprowadzić lewego sierpowego prosto w twarz mniejszemu przeciwnikowi xD
Zajebac typowi z dzieckiem na rękach no kurwa prawdziwy kozak , pewnie gdyby typ nie miał młodego to by tego cwelasa wydeptał w chodnik
To typowe dla kacapów
Nie raz komuś w mordę na ulicy wyjebałem, ale nigdy!
Na myśl by mi nawet nie przyszło by zaatakować ojca co ma dziecko na rękach . Tak samo ojca co ma dzieci pod opieką.
Ale to trzeba być gnidą ludzką bez zasad i honoru, ha tfu !
Nie raz prowokowałem kogoś na ulicy.
Ale nigdy z kaszojadem na rękach, tak samo jak miałem pod opieką.
Na myśl by mi nawet nie przyszło by zaatakować ojca co ma dziecko na rękach . Tak samo ojca co ma dzieci pod opieką.
A to ojciec był? A bije się jak baba...
Zgadzam się w pełni, ale z drugiej strony tak samo jak jestem z dziećmi nie prowokuję krzywych akcji, żeby nie mieć ograniczonych możliwości przy dzieciach.
Chuj mu w dupę, mam nadzieję, że go dobrze przećwiczą...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów