...i snajper.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa nie czaje kolega z ekipy dostaje i ci dalej siedzą jak by ta wojna ich nie dotyczyła, nic sie nie stało
Jeszcze kurwa tak centralnie na odsłoniętym szczycie.. genialne nawet kurwa 7 latki w shooterach wiedzą żeby tak sie nie ustawiać jak lamer.
Jeszcze kurwa tak centralnie na odsłoniętym szczycie.. genialne nawet kurwa 7 latki w shooterach wiedzą żeby tak sie nie ustawiać jak lamer.
Quassar napisał/a:
kurwa nie czaje kolega z ekipy dostaje i ci dalej siedzą jak by ta wojna ich nie dotyczyła, nic sie nie stało
Czemu do nich nie podjedziesz i ich nie nauczysz? Przecież to kurwa samo się narzuca.
Ten film utwierdza mnie, że to jednak ćwierćmózgi. Kompan pada trafiony, a tu jeden z drugim zamiast się czołgać wstaje i chce spierdalać. Im ich mniej tym lepiej. Sami siebie wyeliminują.
Pierdolony kamper
Piękny muslimski Nasheed w tle szkoda tylko że zakłócony efektami specjalnymi. Ale i tak znalazłem co to za muza i dodałem ją do tej playlisty youtube.com/playlist?list=PLq1tLgHzBc8mGuUCCub13qA9Z7Uj-qOeY
Hehe, miałem szefa z Libanu jak w latach 70 i 80 walczyli tam sobie to mówił, że nikt nie lubił snajperów i biada takiemu jesli go żywcem wzieli. I to nie ważne która strona.
OpenStreetMaps napisał/a:
Piękny muslimski Nasheed w tle szkoda tylko że zakłócony efektami specjalnymi. Ale i tak znalazłem co to za muza i dodałem ją do tej playlisty
Moim zdaniem, ten Nasheed jest fchuj lepszy.
archive.org/details/20200129_20200129_0902
Widzę że tu same żydostwo na Sadolu się zjechało
jak zawsze wspaniała muzyka w tle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów