Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bedzie z niej niezły kurwiszon . . .
Nie do wiary, że najgłupszy i najbardziej ohydny komentarz w tym temacie, czyli TWÓJ ma najwięcej PIW. Patologia dominuje na Sadisticu, a nie normalni ludzie.
Nie do wiary, że najgłupszy i najbardziej ohydny komentarz w tym temacie, czyli TWÓJ ma najwięcej PIW. Patologia dominuje na Sadisticu, a nie normalni ludzie.
chyba nie masz dzieci, a już napewno córki przygłupie
Przygłupem to ty jesteś i każdy kto wstawił piwa dla tamtego wulgarnego pajaca.
Wyzywać małe dziewczynki od kurwiszonów czy suk.
Jakim trzeba być dnem społecznym.
Tateł się wysrał xD Bo ktoś jedzie po pruchlakach haha
Taka mała a już taka wredna. Jednak baby rodzą się z tym genem. I chodzi mi tu o tą która specjalnie zdmuchnęła świeczkę bo od początku filmu była smutna a jak udało jej się popsuć zabawę koleżance/siostrze to od razu dumna z siebie i uśmiechnięta.
A ty myslisz dla kogo baby sie tak stroją i malują , dla facetów? Chuja! To wyścig zbrojeń!
Takie to najlepiej od razu do beczki
Tateł się wysrał xD Bo ktoś jedzie po pruchlakach haha
Kurwa nie dość, ze gimba jebana to jeszcze rurkowiec, ,wami powinno się w kotłowniach palić, przynajmniej taka wartość energetyczna .
Taka mała a już taka wredna. Jednak baby rodzą się z tym genem. I chodzi mi tu o tą która specjalnie zdmuchnęła świeczkę bo od początku filmu była smutna a jak udało jej się popsuć zabawę koleżance/siostrze to od razu dumna z siebie i uśmiechnięta.
I na chuj ten spojler?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów