Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty wiesz w ogóle co to słowo oznacza?
Kto ciebie wychowywał, że jesteś takim prymitywem?
Jakbyś widział scenę gdy dziewczynka w przedszkolu bije inną dziewczynkę, lub ciągnie ją za włosy, to też pieprzyłbyś teksty z rodzaju "będzie z niej niezły kurwiszon"?
Te małe kurwy
Nazywasz małe dziewczynki w taki sposób jak jakiś totalny psychol. Jakbyś miał kilkuletnią siostrę i ktoś obcy z powodu małej sprzeczki, by ją nazwał "małą kurwą", to byś go poklepał po plecach i powiedział "dobrze mówisz koleś"?
jakie to male biczysko wyrobione juz
Jak tak sobie wspominam to myślę że moje problemy psychiczne pojawiły się dość wcześnie, no cóż.
Nazywasz małe dziewczynki w taki sposób jak jakiś totalny psychol. Jakbyś miał kilkuletnią siostrę i ktoś obcy z powodu małej sprzeczki, by ją nazwał "małą kurwą", to byś go poklepał po plecach i powiedział "dobrze mówisz koleś"?
Tak bym powiedział
Ty wiesz w ogóle co to słowo oznacza?
Kto ciebie wychowywał, że jesteś takim prymitywem?
Jakbyś widział scenę gdy dziewczynka w przedszkolu bije inną dziewczynkę, lub ciągnie ją za włosy, to też pieprzyłbyś teksty z rodzaju "będzie z niej niezły kurwiszon"?
Ty ślepy jesteś czy pierdolnięty?
Widać, że ten mały gnój ma wredny charakter już w genach i z tej gnidy już nic nie będzie w życiu.
Przypomina mi dokładnie moją siostrę, która też potrafiła takie chamskie niesprowokowane zagrywki odwalać, gdy była mała. Dzisiaj gdy jest już po trzydziestce to jest taka wredna zołza i kurwa, której nikt w rodzinie poza matką nie toleruje i nie potrafi znieść.
Widać, że ten mały gnój ma wredny charakter już w genach i z tej gnidy już nic nie będzie w życiu.
Współczuję tobie ogromnej głupoty, z której prędko się nie wyleczysz.
Oceniać charakter to można dorosłej osoby, a nie kilkuletniego dziecka, które swój charakter kształtuje i ulegnie on jeszcze wielu zmianom.
Ja pierdole.... Te małe kurwy wysysają nieniawisc z mlekiem matki czy jaki chuj? Po zachowaniu tej małej pizdy tęczowej można stwierdzić że to chyba geny....
z mlekiem ojca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów