Zakończenie mrożące krew w żyłach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wiecie co by się działo jak by to powstało w Polsce.
Czarna mafia by oszalała, a katolicy popuścili batona w stringi
Autor przez następne 5 lat musiał by zeznawać w sądzie zagrożony 8 letnim wyrokiem
Czarna mafia by oszalała, a katolicy popuścili batona w stringi
Autor przez następne 5 lat musiał by zeznawać w sądzie zagrożony 8 letnim wyrokiem
Bez komentarza
Jestem ateistą ale wyśmiewanie przekonań innych mnie za przeproszeniem WKURWIA
Ale jak każdy Polak wychowany w sile "dzieciątka Jezus" jestem zniesmaczony
Jestem bardzo ciekaw co i jaki efekt chcieli osiągnąć (oprócz oglądalności oczywiście)
Jestem bardzo ciekaw co i jaki efekt chcieli osiągnąć (oprócz oglądalności oczywiście)
@xgregor
nie spinaj sie tak wyśmiewamy murzynów islamistów i inne nacje a mały Stig jest bombowy
nie spinaj sie tak wyśmiewamy murzynów islamistów i inne nacje a mały Stig jest bombowy
TVN turbo zjebali, że nie kupują już tego produktu. Kiedyś w sobotę o 10:00 nawet o kacu zapominałem.
"Uczucia religijne można obrazić tylko idiocie" - tak mnie się skojarzyło.
Przyznam, że czekałem, kiedy matka Briana wyskoczy.
Przyznam, że czekałem, kiedy matka Briana wyskoczy.
mogli przyniesc turbo, wysoko oktanową benzynę i NITRO a co do religi to mnie to jebie !! jestem ateista inaczej nie bym byl fanem sadistica XD CIOTY !!
@up
Spierdalaj tam skąd przyszedles... co ma katolicyzm do sadistica? ja pierdole w głowie to sie nie mieści...
Spierdalaj tam skąd przyszedles... co ma katolicyzm do sadistica? ja pierdole w głowie to sie nie mieści...
W sumie religia bardzo pasuje do sadistica, po to jest ta strona żeby śmiać się z głupich rzeczy.
Bez komentarza
niestety nie rozumiesz angielskiego poczucia humoru wiec po co spinasz
zacznij od monty pythona moze ci sie kiedys uda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów