Wiosenne porządki tuż tuż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Wiosenne porządki tuż tuż
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internauci go znajdą.
No to znowu będzie petycja do prezydenta żeby znaleźć tego bydlaka co tak nieludzko zwierzęta traktował.
A to nie jest kot szefa opozycji?
Zajebać chuja
Sadole, czy wy macie problem ze sluchem? 0:03 cweloholokaust mowi ze z daleka bedzie wygladal jak zywy, czy to już nie żywy kot, prawdopodobnie wypchany martwymi płodami
To jest kot elektrostatyczny. Łazi po domu i zbiera kurz (takie inne koty), no a potem go wystarczy wytrzepać.
Jakby to był prawdziwy/żywy/nienaćpany kot, to ręce tego pana trzepaka wyglądałyby jakby należały do rasowego emo.
To wy tak nie robicie? Znowu kurewskie płaczki z TVN tu przesiadują i telepią się nad pieskami i kotkami? Wypierdalać!
to kot kaczynskiego!
kolega z filmu widac ze sie nie zna na kotach, z kotow jedynie jest dobry gulasz a nie rosol
nie ma czegoś takiego jak prawa zwierząt... Zwierzęta mają prawo być smaczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów