Kamyczek sobie spadł. Jak ktoś niecierpliwy to do 35 sek przewinąć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwesyn chce uciekać
Lecz chyba nie przed nami
Dorwiemy go już wkrótce
Zgnieciemy kamieniami
Lecz chyba nie przed nami
Dorwiemy go już wkrótce
Zgnieciemy kamieniami
chciałbym kiedyś poczuć na własnej skórze takie trzęsienie ziemi
Nie kumam jak to jest że gleba się tak kiwie
Ciekawe czy dobrze robił, że tak aktywnie manewrował czy po prostu miał szczęście...
Chyba pod ścianą byłoby najlepiej?
dżonyłojlker napisał/a:
Skurwesyn
Czyli jakiś kawał kutesa(!)?
CriSStopher napisał/a:
Chyba pod ścianą byłoby najlepiej?
Po fakcie można tak wybierać.
W trakcie – nie wiesz, co się wydarzy jeszcze.
Np. kilkaset czy -tysięcy metrów sześciennych ziemi.
(nawet kilka może być problemem)
Lukigm napisał/a:
Ciekawe czy jest odczuwalne gdy jesteś w powietrzu
Przecież to się ziemia trzęsie a nie powietrze, więc jak może być odczuwalne w powietrzu?
Lukigm napisał/a:
Ciekawe czy jest odczuwalne gdy jesteś w powietrzu
Powietrze zachowuje się podobnie jak woda tyle że ma inną gęstość
psyhepl napisał/a:
chciałbym kiedyś poczuć na własnej skórze takie trzęsienie ziemi
jako ze mieszkam w Islandii i wypierdala nam wulkan co miesiac powiem ci ze jak jest ponizej 4 (a mieszkam 30km od doslownie wulkanu) to jest spoko. Tak na 10 minut, potem sie idzie porzygac. Gorzej jak jest powyzej 5 bo wtedy juz rzeczy po mieszkaniu ci lataja w lewo w prawo. A jakbys szedl sobie po ulicy i by zatrzeslo to jakbys wracal do domu najebany
Nic tylko zwiedzać. Z teściową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów