Prawie się posrali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Should we go somewhere?
I dlatego jakby USA dopadło takie trzęsienie ziemi jakie mają w Japonii to by było 30x więcej ofiar...
A bym się wkurwił włączam na sport a tu mi o trzęsieniu pierdolą no żeż kurwa.
@mesiash i dobrze mniej Jankesów na Ziemii i od razu lepiej by się żyło!!
Amerykanie to pontony..jak by bylo u nich trzesienie ziemi jak w Japonii to by nawzajem pozaduszali sie tymi swoimi cielskami
Albo ja oglądałem inny film, albo admini popierdolili dopasowanie komentarzy do filmu. Ja tam nie widzę, żeby któryś się posrał, panikował, wołał "pomocy", czy w końcu spierdolił ze studia przez ściankę gipsową wprost do okna i sruuuu na betonowy chodnik. Faceci w miarę spokojni, zaciekawieni, jeden nawet na końcu rzucił ciekawostkę o podłożu gruntowym Manhattanu.
A ten który wrzucił filmik to dał tytuł jak pseudo-dziennikarze na wirtualnej polsce.
A ten który wrzucił filmik to dał tytuł jak pseudo-dziennikarze na wirtualnej polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów