Nagranie z 1 stycznia b.r. z jednej z Japońskich miejscowości dotkniętych wstrząsami. Robi wrażenie, zwłaszcza ta poruszająca się ziemia na końcu filmu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
twójstary1969 napisał/a:
japonii ,a nie ''japoni'' anal-fabeto
Tak, masz rację (z dokładnością do dużej litery), ale czy nie łatwiej było by pisać Japoni dla liczby pojedynczej a Japonii dla liczby mnogiej?
Widać że Japonia. We Francji nie zostawiłby nie przypiętego roweru albo zdążyliby go zajebać przed końcem filmu.
Ciekawe ile talii kart schodzi na budowe takiego domku w Japonii
Aż mu się rower przewrócił
Siriuz napisał/a:
Tak, masz rację (z dokładnością do dużej litery), ale czy nie łatwiej było by pisać Japoni dla liczby pojedynczej a Japonii dla liczby mnogiej?
a jest więcej niż jedna Japonia, żeby liczby mnogiej używać?
twójstary1969 napisał/a:
japonii ,a nie ''japoni'' anal-fabeto
Widziałem ćwoku, ale już Japońskich ci nie przeszkadza ćwoku miodku?
Jak już budujesz swoje ego dojebywaniem się do brakującej literki czy literówki to rób to kurwa dobrze.
dobrze tak ścierwojadom i mordercom
metyoo napisał/a:
a jest więcej niż jedna Japonia, żeby liczby mnogiej używać?
Np w zdaniu: "Jakby to było gdyby świat pełen był takich Japonii?"
fajne takie hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów