Nagranie z 1 stycznia b.r. z jednej z Japońskich miejscowości dotkniętych wstrząsami. Robi wrażenie, zwłaszcza ta poruszająca się ziemia na końcu filmu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ra0mir napisał/a:
gówno ze skarpetek byś wyciągał
Te ludki są podobno tresowane od małego żeby w takiej sytuacji nie panikować
Dlatego instalacje elektryczne są prowadzone po słupach. Ciekawe jak odprowadzają ścieki?
W każdą sobotę wracam z melanżu to mam taki sam widok. Nic ekscytującego w tym nie widzę.
shoe5maker napisał/a:
Dlatego instalacje elektryczne są prowadzone po słupach. Ciekawe jak odprowadzają ścieki?
przez wifi
Chujowe!!! Jakbyś pokazał takie trzęsienie na macierzystej ziemii ślunskiej, co co innego! Browara brak!!! ot... i cały chuj!!!
japonii ,a nie ''japoni'' anal-fabeto
Lukiluki2 napisał/a:
Te ludki są podobno tresowane od małego żeby w takiej sytuacji nie panikować
ale nasz bohater nie i obsrałby się po szyję!
Przy takim trzęsieniu w Polsce rozjebało by się wszystko.
Od wieżowców po pierdolone garaże z blachy.
A tam przynajmniej 50% budynków się nie zawaliło.
Choć pewnie do rozbiórki
Od wieżowców po pierdolone garaże z blachy.
A tam przynajmniej 50% budynków się nie zawaliło.
Choć pewnie do rozbiórki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów