Cieszmy się, że u nas nie ma takich akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
kurwa u nas takie trzesienie to w sejmie jest potrzebne ... najlepiej zeby sie zawalił ten jebany budynek tym zjebanym łbom ...
babki w zwykłym dildo wibracje mają gratis od matki natury, na bateriach zaoszczędzą.
parafrazując gajowego bula, ziemia ma to do się, że się trzęsie, rozwala budynki a potem przestaje
u nas to miasto je*lo by jak domek z kart.Oni sa na wszystko przygotowani.Inna technologia.
Edit.Prawie na wszystko (oprocz tsunami)
Edit.Prawie na wszystko (oprocz tsunami)
okar19 napisał/a:
Cieszmy się, że u nas nie ma takich akcji
U Nas jest Tusk,
i weź tu wybieraj złe czy gorsze...
otóż nie, przydała by sie nam taka fala lecz:
1. wysiedlić całe wybrzeże morza bałtyckiego
2. przenieść sejm z warszawy na hel
3. zwołać obrady, aby sejm był pełny
4. odciąć drogę ucieczki murem wysokim na 5 metrów
5. czekać na dobrą fale
ps. jeszcze każdemu politykowi zapodał bym garść szczawiu z nasypu i troche mirabelek...
pozdro
dobrze budują bo inaczej te wieżowce by jebły jak klocki lego
Spierdalaj młotku od Gdańska, nie będziesz mnie kurwa wysiedlał po to żeby te jebusie z Wiejskiej tu przyjechały.Cel może szczytny ale mnie to wali co taka warszaffka sobie myśli nt zrzucenia bomby atomowej na teren sejmu. Nie i chuj. Zniszczyć zarodek a nie wyjebać akcję przesiedleńczą.
Spierdalaj młotku od Gdańska, nie będziesz mnie kurwa wysiedlał po to żeby te jebusie z Wiejskiej tu przyjechały.Cel może szczytny ale mnie to wali co taka warszaffka sobie myśli nt zrzucenia bomby atomowej na teren sejmu. Nie i chuj. Zniszczyć zarodek a nie wyjebać akcję przesiedleńczą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów