📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ludzie to jednak zwierzęta. Trzęsie ziemia to spierdalaj chuj wie gdzie no pojebani. Zachowaj spokój, obserwuj otoczenie, reaguj.
Jak pierdolone bydło.
Jak pierdolone bydło.
IRON_MAN napisał/a:
Ludzie to jednak zwierzęta. Trzęsie ziemia to spierdalaj chuj wie gdzie no pojebani. Zachowaj spokój, obserwuj otoczenie, reaguj.
Jak pierdolone bydło.
Instynkt + adrenalina. No i bycie jebanym fekalnoskórym goblinem.
Wszyscy prawidłowo spierdalają na środek ulicy lub jakiś plac, jak najdalej od budynków. Tylka jedna pojebana biała turystka wpierdala się w wąską uliczkę między nimi, ciągnąc na pewną śmierć jeszcze chłopa za sobą.
Któryś musiał sie pomodlic 'Allahu zrzuc mi cegłę z dachu'
A pies ich jebał
Się smoluchy cieszą, że to tylko trzęsienie ziemi a nie pis i po przed wyborami:)
Tych dwóch nierobów od razu popierdoliło do Tangeru i na ponton
Jakim trzeba być idiotą żeby podczas trzęsienia ziemi uciekać w wąska uliczkę
IRON_MAN napisał/a:
Jak pierdolone bydło.
Ty jesteś jebane bydło. Są między zabudowaniami, naturalnym w takiej sytuacji będzie spierdalac na otwarta przestrzeń a nie stać pod marokanskim domkiem z gowna zeby zjechały ci na ten tępy łeb 4 balkony albo poprostu cały budynek. Obserwuj jak zawala się budynek w sekundę i reaguj. Rady masz mądre w chuj, na tyle że marokanski posterz jest mądrzejszy od ciebie. Wróć do brania z dupy do mordy i się nie udzielaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów