Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kara boska za seks turystykę czyli Tajlandia=dupczenie dzieci
Bardziej za kobiety z k🤬sem
i kompilacja ze zdjęciami zniszczeń
Jeszcze jeden filmik do kolekcji z tego trzęsienia ziemi
i kompilacja ze zdjęciami zniszczeń
Gdzie typy w szatach trzymają te telefony jak nie filmują w gaciach ?
Ciekawe, czy ktoś w tym czasie pływał w basenie 😁
Wcale nie ciekawe. Opróżnij zmywarkę i wymień pieluchy dzieciom. Jak tak co dziennie pełnisz swoje obowiązki to powinni cie wyj🤬 z roboty. Komentujesz każdy zj🤬y film, i ty pracujesz z dziećmi? Nawet kiedy dzieci tracą życie, ty larwo zusowska dajesz lajka. UJ ci w oko bo do innej dziury nie zasługujesz. Pewnie jesteś tłustym, obleśnym, dziurawcem, i tylko na tym portal masz adoratoratow.
Hańba tobie i twoim wielbicielom koniobijcom do oka na profilu.
Wcale nie ciekawe. Opróżnij zmywarkę i wymień pieluchy dzieciom. Jak tak co dziennie pełnisz swoje obowiązki to powinni cie wyj🤬 z roboty. Komentujesz każdy zj🤬y film, i ty pracujesz z dziećmi? Nawet kiedy dzieci tracą życie, ty larwo zusowska dajesz lajka. UJ ci w oko bo do innej dziury nie zasługujesz. Pewnie jesteś tłustym, obleśnym, dziurawcem, i tylko na tym portal masz adoratoratow.
Hańba tobie i twoim wielbicielom koniobijcom do oka na profilu.
Pojebawszy?
Właściwie chciałam odpowiedzieć, ale mnie sie odechciało.
Gówna nie tykam, bo śmierdzi.
Ojciec z wujkiem przestali cie już r🤬ach na dwa baty? Ps twoja matka to stara rura do przepychania której srają żule i psy do ryja. Z resztą całej twojej rodzinie menele pod sklepem srają do mordy
Z gimnazjum jestes?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie