📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:07
🔥
Niespodzianka dla małpki
- teraz popularne
🔥
Donald coś wam pokaże
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał/a:
Ciekawe, czy ktoś w tym czasie pływał w basenie 😁
Pewnie majty miał mokre
Ale trzeba przyznać że przynajmniej budynek się złożył, jak złożyć się powinien. 😀
Sidyk napisał/a:
Ale trzeba przyznać że przynajmniej budynek się złożył, jak złożyć się powinien. 😀
Na początku myślałem, że to kontrolowana rozbiórka

Jak by w polsce było takie trzęsienie ziemi to wszystko się wali jak domki w Afryce
Bardziej c🤬jowo nie dało się zrobić tego tematu? Epicentrum trzęsienia miało miejsce w Mjanmie (dawna Birma), które było odczuwane w sąsiednich krajach. Mówi się już o setkach ofiar. Jak już zakładasz temat nt. katastrofy naturalnej to zrób to dokładnie, a nie jakiś wysryw na 5 słów.
MisiaXD napisał/a:
Jak by w polsce było takie trzęsienie ziemi to wszystko się wali jak domki w Afryce
Twoja stara sie wali jak domki w afryce
Wróciłem 3 dni temu z Bangkoku i myślałem jak często są tam trzęsienia, okazuje się, że rzadko. Szkoda że nie było wcześniej, bym wam nagrał relacje z pierwszej ręki.
K🤬a się srają bo im zatrzęsło raz na ruski rok. Na Śląsku takie wstrząsy mamy regularnie i wyjebongoo
Inne ujęcie:
Cytat:
Epicentrum piątkowego trzęsienia ziemi o magnitudzie 7,7 znajdowało się w środkowej Birmie, około 50 kilometrów na wschód od miasta Monywa. Do wstrząsu doszło około godziny 14.20 czasu lokalnego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie