Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane
K🤬a, ale z Ciebie inteligent
no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane

No i masz po pysku!
[ Dodano 2025-04-01, 13:40 ]
Muzułmanie co roku obchodzą te same święta, tak jak Ty niedługo pobiegniesz ze święconką poświęcić jajka – więc nic nowego. To, że media to rozdmuc🤬ją, to inna kwestia. Sprawdź sobie z Chatem GPT, ilu Muzułmanów jest w Polsce – to około 60 tysięcy na cały kraj. Nie siej paniki, tylko się edukuj. Saditic bawi i uczy! 😉
Ale do kogo ty piszesz kitku o święconce? Do mnie?
Może wrzućcie tu w czerwcu filmiki z katolickimi oszołomami, którzy będą blokować przez cały dzień pół kraju, bo jest boże ciało i księża pedofile każą im łazić na procesje, jak w średniowieczu
Lewactwo to choroba nieuleczalna.
Piękne słowa, takie inkluzywne, pełne tolerancji.
Podróżował pan sporo, brawo.
Ja mam inne doświadczenia. 18 lat mieszkałem w tym, co kiedyś nazywano Wielką Brytanią, a dziś przypomina Totalitarny Bongistan.
Mam wielu znajomych muzułmanów – spotykałem ich na siłowni, w pracy, naprawiałemu nich samochody, itd.
To różni ludzie na różnych ścieżkach życia. Jedni zabawni, żartowali z religijnych zealotów, żyli spokojnie jak Anglicy; ich córki ubierały się normalnie, zachowywały jak typowe Angielki, tylko z oliwkową skórą. Ale byli i tacy, dla których religia była najwyższą wartością – trzymali się gett, modlili kilka razy dziennie.
Prawda jest taka: dopóki nie było ich w danym miejscu więcej, ci, co tam mieszkali, zwykle nie byli religijni, byli tolerancyjni, było ok. Lecz gdy powstawała społeczność i meczet, ich obecność stawała się widoczna – białe szaty, kobiety w burkach, żądanie przywilejów, wyciąganie kasy od rządu, skrajna nietolerancja i przekonanie o wyższości.
Sam widziałem, jak do mojego kolegi Radgi przyszła delegacja czterech starszych, by przekonać go, że jego córka Aisha ubiera się zbyt frywolnie i żeby coś z tym zrobił.
Presja na innych, by się podporządkowali, bo Allah patrzy.
W UK poszło szybko – 40 lat i 6% muzułmanów ma polityczną reprezentację. Wykorzystali dobroć, gościnność i łatwowierność Anglików.
W dużych miastach merowie to muzułmanie; mimo kilkunastu procent populacji, organizują się, gdy Anglicy podchodzą do wszystkiego z dystansem. Mają pod kontrolą całe rady, pozwolenia na nowe meczety, ograniczenia dla innych religii pod pretekstem fałszywej tolerancji.
Gdy dyrektorem szkoły zostaje muzułmanin, obchodzenie Wielkanocy staje się problematyczne, bo godzi w uczucia religijne. Boże Narodzenie zamienia się na zimowe świętowanie, by ich nie urazić, ale żądają, by inni nie jedli przy nich w pracy podczas ramadanu. To nie tolerancja, to pogarda.
Uważają się za lepszych, bo wykorzystali skorumpowany system. Język pogardy dla innych jest uczony od małego – przykładów są setki. Tu jeden, który znam osobiście:
[https://dailymotion.com/video/x4s0708](https://dailymotion.com/video/x4s0708)
Są gangi Pakistańczyków i innych narodowości, których łączy islam, z fetyszem nagabywania nieletnich dziewczynek. Może słyszałeś o pedofilskich gangach z Rotherham, Telford, Luton i innych miast, gdzie pogarda i chore wierzenia religijne doprowadziły do tragedii. To podsycane religią i kulturą, bo te dwa są nierozłączne.
Weź swój paszport i zamieszkaj w „tolerancyjnym” kraju – Pakistan, Indie, Oman. Spróbuj tam otworzyć kościół katolicki albo puścić dziewczynę samą wieczorem na ulicę.
Tolerancja to najlepsza przykrywka dla nietolerancji.
To ty pokazałeś, że jesteś idiotą, a nie Sławek Mentzen, nie widząc, że większość to nie lokalni Polacy, którzy z jakichś powodów wyznają islam, lecz nowi przybysze. Używają takich słów, by się spotkać, stworzyć więzi, zakotwiczyć, a potem otworzyć kolejny meczet, by ich liczba rosła.
Islam w czystej formie nie jest i nie będzie kompatybilny z naszymi wartościami – przykłady UK, Francji, Szwecji pokazują to doskonale.
Gdy pojawiają się głosy o tolerancji, zaraz idą żądania zmian, bo coś uraza ich uczucia.
A to wrażliwi ludzie, których do morderczego szału doprowadzają kreskówki czy krytyka.
https://x.com/Ar2urW/status/1906914642326339821
Muzułmanie co roku obchodzą te same święta, tak jak Ty niedługo pobiegniesz ze święconką poświęcić jajka – więc nic nowego. To, że media to rozdmuc🤬ją, to inna kwestia. Sprawdź sobie z Chatem GPT, ilu Muzułmanów jest w Polsce – to około 60 tysięcy na cały kraj. Nie siej paniki, tylko się edukuj. Saditic bawi i uczy! 😉
No i to jest właśnie problem, czy już teraz powinno się siać panikę, czy trzeba będzie krzyczeć jak już będzie pozamiatane, jak u hitlerowców i żabojadów?
Z przewidywaniem historii jest jak z rozpoznawaniem pór roku. Niby jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jak widzisz coś takiego, czego wcześniej nie widziałeś, to jak możesz mówić, że "spokojnie, nie siej paniki"? Jak dla mnie istnieje pewna sekwencja zdarzeń, najpierw widać tylko pewne symptomy jakiegoś zjawiska, a potem lawionowy napływ zdarzeń. Wszystkie państwa zachodnie już to przerabiały, to już się tam wydarzyło i miało podobny przebieg, jak można być tak ślepym, żeby tego nie widzieć i nie rozumieć. Jak sens jest wrzucać pytanie do Chata GPT i pytać, czy to normalne zjawisko? oczywiście, że AI zapoda ci większość statystyk z oficjalnych źródeł, poda liczby, być może nawet pokusi się o jakąś probabilistykę, jak to będzie wyglądało za kilka lat. Ale tu zdrowy rozsądek zawsze wygra z AI, jesteśmy jako obserwatorzy rzeczywistości pełnej, a nie tylko oficjalnej z TVPTVN ITP. Jeśli jest sens krzyczeć, to tylko teraz, z wyprzedzeniem, a nie po fakcie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie