Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane
Swój nick to pewno z pomocą translatora pisałeś
Wyr🤬a was w dupe i spuści wam się na ryj a wy nic nie zrobicie frajerzy j🤬i. Danke Herr tusk!
Ktoś tu zyje marzeniami
Już sobie poszczekałeś na odchodne - coś jeszcze stulejarzu, zanim wygarniesz gnój spod świń?
Jeszcze tu smrodzisz? Odpady wywoża w poniedziałek więc poczekaj grzecznie na swój turnus bo widać, że się już rozbrykałeś
Jeszcze tu smrodzisz? Odpady wywoża w poniedziałek więc poczekaj grzecznie na swój turnus bo widać, że się już rozbrykałeś
Zły humor z rana? Znowu nie udało ci się doprowadzić proboszcza do orgazmu? Biedactwo - tyle próbowałeś ćwiczyć wargi na okolicznych menelach za flaszkę, i dalej nic…

@: Mówiłem ci żebyś spieniężył swoje historie o r🤬aniu przez księdza zamiast nas tu zanudzać. Zabawnie śmieciu z tobą pojechali w innym wątku, ale to już chyba wiesz Z taką monotematycznością to raczej nie licz na więcej
Aha… ziew, nudny jesteś

eraz głupa pali że jest przeciwny ale buduje ośrodki a do samorzadów wysłał pisma by okręliły możliwości lokowania imigrantów w obiektach należących do samorządów.
tylko zapomniałeś, że za rządów pis zaczęto budowę i niejaka minister Maląg chwaliła się otwieraniem centrum integracji cudzoziemców, a teraz ryja nadzierają najwięcej a takie pelikany jak Ty powtarzają te brednie że to Tusk
tylko zapomniałeś, że za rządów pis zaczęto budowę i niejaka minister Maląg chwaliła się otwieraniem centrum integracji cudzoziemców, a teraz ryja nadzierają najwięcej a takie pelikany jak Ty powtarzają te brednie że to Tusk
Pilotażowo 2szt. i na podstawie analizy ich efektywności mogły powstać kolejne. Różnica jest taka że nie dla hordy pontoniarzy których lewactwo z przyjemnością chce tu sprowadzać. Ale co tu tłumaczyć komuś kto nie rozumie kto był przeci paktowi migracynemu a kto był za...Pelikanie
Pilotażowo 2szt. i na podstawie analizy ich efektywności mogły powstać kolejne. Różnica jest taka że nie dla hordy pontoniarzy których lewactwo z przyjemnością chce tu sprowadzać. Ale co tu tłumaczyć komuś kto nie rozumie kto był przeci paktowi migracynemu a kto był za...Pelikanie
pilotażowo pelikanie 🤣 nie tłumacz się, pilotażowo to pisowcy jumali kasę na lewo i prawo. Pokaż dokument pelikanie, że budowali pilotażowo ale nie dla hordy pontoniarzy czekam, a jeśli takiego nie masz, to stul pysk
pilotażowo pelikanie 🤣 nie tłumacz się, pilotażowo to pisowcy jumali kasę na lewo i prawo. Pokaż dokument pelikanie, że budowali pilotażowo ale nie dla hordy pontoniarzy czekam, a jeśli takiego nie masz, to stul pysk
Poszukaj sobie info w necie lewaku i zap🤬laj witać imigrantów na granice, kwiatów nie zapomnij. A to swoje p🤬lenie zachwaj na jakieś lewackie portale...
Człowieku. Uwielbiam wasze slogany z gazety wyborczej -pis kradnie. Muszę cię zmartwić. Oni wszyscy kradną. Z tą różnicą że te twoje k🤬icha jeszcze działają na szkodę państwa polskiego. Nie mam na ciebie za dużo czasu bo jest piątunio. Ale jeśli potrafisz się poruszać w internetach to sprawdź sobie co mówi krajowa izba skarbowa i inne podmioty na temat lasów państwowych. Za złodziejskiego PiSu ponad 700 mln zysku netto rocznie. Jak rządzą uśmiechnięci to główny leśnik kraju ogłosił (a mamy pierwszy kwartał) że chyba nie uda im się zamknąć roku bez straty! Co oczywiście nie przeszkodziło im wypłacać sobie jebitnych premii. No ale ważne że oni nie z PiSu. To demokraci. I praworządność. Pamiętasz jak BUL-Komuszowski chciał niemiaszkom lasy państwowe opoerdolic?! Może w końcu im się uda. Nie pisze o wynikach finansowych LOTu za kadencji demokratów w stosunku do tego co było później za PiSu. Zresztą twój rudy premier kaszeb mówił że LOT to tylko piękna nazwa ale musi upaść.
Reasumując jesteś debilem. Jako specjalista zalecam eutanazję.

Człowieku. Uwielbiam wasze slogany z gazety wyborczej -pis kradnie. Muszę cię zmartwić. Oni wszyscy kradną. Z tą różnicą że te twoje k🤬icha jeszcze działają na szkodę państwa polskiego. Nie mam na ciebie za dużo czasu bo jest piątunio. Ale jeśli potrafisz się poruszać w internetach to sprawdź sobie co mówi krajowa izba skarbowa i inne podmioty na temat lasów państwowych. Za złodziejskiego PiSu ponad 700 mln zysku netto rocznie. Jak rządzą uśmiechnięci to główny leśnik kraju ogłosił (a mamy pierwszy kwartał) że chyba nie uda im się zamknąć roku bez straty! Co oczywiście nie przeszkodziło im wypłacać sobie jebitnych premii. No ale ważne że oni nie z PiSu. To demokraci. I praworządność. Pamiętasz jak BUL-Komuszowski chciał niemiaszkom lasy państwowe opoerdolic?! Może w końcu im się uda. Nie pisze o wynikach finansowych LOTu za kadencji demokratów w stosunku do tego co było później za PiSu. Zresztą twój rudy premier kaszeb mówił że LOT to tylko piękna nazwa ale musi upaść.
Reasumując jesteś debilem. Jako specjalista zalecam eutanazję.
uwielbiam te wasze "sprawdź sobie w internecie" 🤣🤣🤣 boski jesteś - zaskoczę Cię, w internetach nie zawsze masz wiarygodne info - zaskoczony? 😁 zaskocz nas wynikami Orlenu za Obajtka, czekam z niecierpliwością jak opiszesz sprzedaż Lotosu za bezcen, wesprzesz się raportem NIKu oczywiście debilu z pustym łbem 😁 nie mam żadnego rudego premiera ale krzywomordy Morawiecki nie lepszy, opisz jak pięknie inwestował w obligacje indeksowane wskaźnikiem inflacji, gdy my braliśmy kredyty i teraz mamy je x2 pisowski "myślicielu" 🤣 nawet szkoda mi weekendu na Ciebie
businessinsider.com.pl/wiadomosci/mieszkanie-za-bezcen-dla-brata-danie...
ojej, jakie pisowskie matoły były uczciwe 🤣
uwielbiam te wasze "sprawdź sobie w internecie" 🤣🤣🤣 boski jesteś - zaskoczę Cię, w internetach nie zawsze masz wiarygodne info - zaskoczony? 😁 zaskocz nas wynikami Orlenu za Obajtka, czekam z niecierpliwością jak opiszesz sprzedaż Lotosu za bezcen, wesprzesz się raportem NIKu oczywiście debilu z pustym łbem 😁 nie mam żadnego rudego premiera ale krzywomordy Morawiecki nie lepszy, opisz jak pięknie inwestował w obligacje indeksowane wskaźnikiem inflacji, gdy my braliśmy kredyty i teraz mamy je x2 pisowski "myślicielu" 🤣 nawet szkoda mi weekendu na Ciebie
ojej, jakie pisowskie matoły były uczciwe 🤣
Hahah. Raportem Banasia 🤓 co robił go w burdelu u twojej matki w kamienicy schadzek.
W internecie nie zawsze jest prawda. Oczywiście. Raporty KAS podrabiają j🤬e pisiory.
Jedź do Moskwy tak jak twój rudzielec chciał resetu z Rosją. Taką jaka ona jest.
Pies cię j🤬. I Michnik pozdrawia. Bez odbioru, idę wypić zdrowie twojej matki -przyda jej się bo u syna banasia ciężka robota.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie