Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I wystarczy już tych katofaszystów. A argument o 1000 jest debilny jak ty sam. 3000 lat wierzyliśmy w słowiańskie bóstwa, zanim przyleźli chrześcijańscy mordercy w X wieku i nam narzucali wiarę w żydowskie zombie.
I swoich nieprzepracowanych traum z dzieciństwa nie przerzucaj na innych - trzeba było nie łazić na plebanię po cukierki
Kolejny wykwit co przyszedł tu płakać o Mentzenie albo o kościelnej pedofilii. Jak na razie do tego się ogranicza twoja 3 miesięczna twórczość więc weź nie p🤬l i wracaj do lekcji, a swoje c🤬jowe rady wsadź tam gdzie rzekomo odwiedzał cię ksiądz.
Kolejny wykwit co przyszedł tu płakać o Mentzenie albo o kościelnej pedofilii. Jak na razie do tego się ogranicza twoja 3 miesięczna twórczość więc weź nie p🤬l i wracaj do lekcji, a swoje c🤬jowe rady wsadź tam gdzie rzekomo odwiedzał cię ksiądz.
Standardowa odpowiedź pisowskiego bezmózga po trzech klasach podlaskiej, wiejskiej podstawówki - argumenty się bucowi skończyły, to tylko ci bezsilne ujadanie zostało, przygłupie.
A teraz weź ogon pod siebie i wracaj do swojej budy w jakiejś zabitej dechami wiosce. Tylko nie zapomnij jeszcze chwilę poszczekać
Bywaj głąbie

@: Przecież to ty wciąż ujadasz na jeden temat i niedługo pewnie polecisz jak reszta świeżaków o podobnym cyklu życiowym na forum
Bywaj głąbie
Już sobie poszczekałeś na odchodne - coś jeszcze stulejarzu, zanim wygarniesz gnój spod świń?
Wyp🤬alać z polityką z Sadistica.
Wyp🤬alać z pisaniem że ktoś ma z czymś stąd wyp🤬alać!
K🤬a, ale z Ciebie inteligent
Nikt z Was nie zrozumiał przekory tego komentarza wynikającej z podpisu pod tytułem... K🤬aaaaa ! Mam polew ze wszystkich którzy ci postawili te piwka i z ciebie
Gdańsk:
2023:
youtube.com/watch?v=DhLBsX0N0xo&t=57s
2022:
youtu.be/w9srC_Q48nM?si=XqMlRLqh9N4RivMK&t=255
no właśnie ujawniłeś się z tym niedoj🤬iem mózgowym - przypomnę Ci , że w pierwszej wiadomości Tuskowi zarzucano sprowadzanie imigrantów, a to pisowcy najwięcej ich sprowadzili handlując wizami. PiS i PO to prawie to samo (pisowcy więcej kradną) ale Konfederacja z tymi głodnymi kawałkami Mentzena nie lepsza.
Wizy pracowniczne pracownicze porównujesz do przerzut pontoniarzy? Ile tych wiz za łapówke było?
Zarzuca się Tuskowi import imigrantów bo k🤬a nalegał na ich przyjmowanie. Teraz głupa pali że jest przeciwny ale buduje ośrodki a do samorzadów wysłał pisma by okręliły możliwości lokowania imigrantów w obiektach należących do samorządów.
Jestem ciekaw jaką miarą zmierzyłeś że pisowcy więcej kradną. Wynikami spólek skarbu państwa? deficytem? a może wzrostem bużetu Kancelarii Prezes Rady Ministrów?
Tutaj wpis na X gościa w odpowiedzi na to że to tylko muzułmańskie święto
W UK mieszkam już około 16 lat, potwierdzam to w 100 procentach. Slough gdzie mieszkam to się zrobił taki syf że coraz więcej białych anglików sp🤬ala gdzieś na prowincję, na północ lub z kraju. Ja mieszkam na przedmieściach to jeszcze jest jako tako ale w centrum to jeszcze brakuje muezina żeby o 5 rano budził do modlitwy.
Kiedy napisałem, że głosowałem na PiS imebcylu p🤬lony? Wy uśmiechnięci macie to do siebie, że sobie wmawiacie co popadnie byle swoje małe ograniczone móżdżki zadowolić i dalej dajecie się r🤬ać w dupę. Apropo dawania, pakuj manele i wyp🤬alaj do meczetu robić za kozę. 8 gwiazdkowy mangozjebie
Ale widać u Ciebie ukryta miłość do pisiorkow nie zaprzeczalnie .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie