Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Donald coś wam pokaże
BigLebovsky • 2025-04-01, 13:00
Tylko niech nikt nie mówi że to zmontowane bo pysk dostanie.

00:00
-00:18
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-04-01, 16:40
00:00
-00:41
Download
Zgłoś
miodziot 2025-04-01, 16:50 2
Tak sobie polaczki wybrali za złość PISowi 15.X to mają.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-01, 16:51 1
213213 napisał/a:

a nie mówiłem, patrzcie na tego klauna

Pazuzie. Kolega zgasił cię jak peta.
Zgłoś
wojasasiok 2025-04-01, 17:04 4
@Kamilx913: W wielu krajach, gdzie panuje islam byłbyś z mocy prawa ścigany jako przestępca z koszykiem i jajkami...Warto sprawdzić!
Zgłoś
slimi 2025-04-01, 17:08 1
No to co najmniej jeden autobus do **uja i zonki, na integracje, pasozyt Jeb+ny.
Zgłoś
Smokw 2025-04-01, 17:11 1
Kamilx913 napisał/a:

Muzułmanie co roku obchodzą te same święta, tak jak Ty niedługo pobiegniesz ze święconką poświęcić jajka – więc nic nowego. To, że media to rozdmuc🤬ją, to inna kwestia. Sprawdź sobie z Chatem GPT, ilu Muzułmanów jest w Polsce – to około 60 tysięcy na cały kraj. Nie siej paniki, tylko się edukuj. Saditic bawi i uczy! 😉

60 tysięcy to może było z pięć lat temu. Od trzech lat ściąga się po minimum 300 tysięcy imigrantów.
Zgłoś
gf21 2025-04-01, 17:11
No, tylko to nie rudy powinien to pokazywać tylko ten pisowski kurdupel, bo to właśnie pisiory napuszczały tego ile Azja i Afryka miała
Zgłoś
hardowski 2025-04-01, 17:24
yellow87 napisał/a:

no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane

Zgłoś
pazuzu 2025-04-01, 17:34
213213 napisał/a:

a nie mówiłem, patrzcie na tego klauna

A w jakim dziale to wrzuciłem? No w jakim debilu? Soft.
chciałeś zabłysnąć a wyszło żeś frajer
Ja wiem ze pewnie obciagasz Kaczyńskiemu i dlatego tak go bronisz i wszędzie widzisz jego wrogów 🤣
Zgłoś
pazuzu 2025-04-01, 17:59
213213 napisał/a:

no w jakim, ubecka szmato? no w jakim?

Ubceka szmatka? do swojej matki piszesz? 🙂
do soft wrzuciłem temat polityczny o memcenie.
filmik o trump na główna bo to nie polska polityka tylko filmik z trumpem i muskiem ale rozumiem że ciężko u ciebie z myśleniem i nie widzisz różnicy. może jak kiedyś skończysz podstawówkę to zrozumiesz.
idź być zj🤬ym obrońca pisu gdzie indziej. i daruj sobie pisanie do mnie bo nie mam zamiaru dyskutować z takim debilem, czuję jak mi spada IQ czytając twoje wypociny
Zgłoś
car002 2025-04-01, 17:59 2
@Tidżej:

Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-01, 18:18 1
antidotum4 napisał/a:

No i to jest właśnie problem, czy już teraz powinno się siać panikę, czy trzeba będzie krzyczeć jak już będzie pozamiatane, jak u hitlerowców i żabojadów?
Z przewidywaniem historii jest jak z rozpoznawaniem pór roku. Niby jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jak widzisz coś takiego, czego wcześniej nie widziałeś, to jak możesz mówić, że "spokojnie, nie siej paniki"? Jak dla mnie istnieje pewna sekwencja zdarzeń, najpierw widać tylko pewne symptomy jakiegoś zjawiska, a potem lawionowy napływ zdarzeń. Wszystkie państwa zachodnie już to przerabiały, to już się tam wydarzyło i miało podobny przebieg, jak można być tak ślepym, żeby tego nie widzieć i nie rozumieć. Jak sens jest wrzucać pytanie do Chata GPT i pytać, czy to normalne zjawisko? oczywiście, że AI zapoda ci większość statystyk z oficjalnych źródeł, poda liczby, być może nawet pokusi się o jakąś probabilistykę, jak to będzie wyglądało za kilka lat. Ale tu zdrowy rozsądek zawsze wygra z AI, jesteśmy jako obserwatorzy rzeczywistości pełnej, a nie tylko oficjalnej z TVPTVN ITP. Jeśli jest sens krzyczeć, to tylko teraz, z wyprzedzeniem, a nie po fakcie.

Pokaż miejsce w cywilizowanym świecie gdzie smoluchy i kozojebcy się zasymilizowali z mieszkańcami w ostatnich 30 latach?

Bywają też dzbany piszące o tatarach jako przykład że "muzułmanie" mogą być pożyteczni, tolerancyjni itp.

Tatarzy są bardziej cywilizowani niż wyborcy i posłowie lewicy na czele z biejat, kotula czarzastym i zandbergiem razem razem wzięci.

Tatarzy są w Polsce od ok 600 lat i walczyli po stronie Polski wiele razy = nie idzie porównać z tym gownem które do Polski się sprowadza.
Zgłoś
Spychacz 2025-04-01, 19:03 1
Dark-Side napisał/a:

Ale jest wysyp lewactwa na Sadolu.
Jedni bronią tu multikulti jakby nie znali zagrozenia i kosztów przygarnięcia i utrzymania tego bydła które chcą nam wcisnąć po uprzednim sorcie niczym ogórki lub inne produkty c🤬jowsze do Polski.
Wrzutki o pis pod tym tematem i jakimś rosyjskim kierunku czy k🤬a zacofaniu to chyba piszecie z Choroszczy albo Tworki. Trzeba mieć znaczne niedoj🤬ie umysłowe by bagatelizować lub ignorować fakty a niechęć przeżywania i finansowania tych ,,atrakcji'' nazywać zacofaniem.

no właśnie ujawniłeś się z tym niedoj🤬iem mózgowym - przypomnę Ci , że w pierwszej wiadomości Tuskowi zarzucano sprowadzanie imigrantów, a to pisowcy najwięcej ich sprowadzili handlując wizami. PiS i PO to prawie to samo (pisowcy więcej kradną) ale Konfederacja z tymi głodnymi kawałkami Mentzena nie lepsza.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-01, 19:03 1
Spidzio napisał/a:

Może wrzućcie tu w czerwcu filmiki z katolickimi oszołomami, którzy będą blokować przez cały dzień pół kraju, bo jest boże ciało i księża pedofile każą im łazić na procesje, jak w średniowieczu

Dla twojej i innych głąbów wiadomości. Katolickie oszołomy robią swoje gusła w PL już od tysiąca lat. Twoi r🤬acze kóz przyjechali tu w zeszłym roku.
BTW
Jak ksiądz cię r🤬ał i nie przytulał to uderzaj do sądu po dobrą kasę zamiast nam się tu chwalić.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-01, 19:09 1
Bul_od_bytu napisał/a:

Dla twojej i innych głąbów wiadomości. Katolickie oszołomy robią swoje gusła w PL już od tysiąca lat. Twoi r🤬acze kóz przyjechali tu w zeszłym roku.
BTW
Jak ksiądz cię r🤬ał i nie przytulał to uderzaj do sądu po dobrą kasę zamiast nam się tu chwalić.

I wystarczy już tych katofaszystów. A argument o 1000 jest debilny jak ty sam. 3000 lat wierzyliśmy w słowiańskie bóstwa, zanim przyleźli chrześcijańscy mordercy w X wieku i nam narzucali wiarę w żydowskie zombie.

I swoich nieprzepracowanych traum z dzieciństwa nie przerzucaj na innych - trzeba było nie łazić na plebanię po cukierki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem