Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te p🤬dy na sadisticu co dają łapkę w dół pod tym filmem na 100% głosowały na ryżego cFela i puste łby dalej nie przyjmują faktów do wiadomości. Sort betonu społecznego, który nadaje się jedynie do utylizacji.
sam się nadajesz do utylizacji oszołomie pisowski. 15.10 ludzie zagłosowali, nie pasuje Ci to wypad do Rosji, tam będziesz czuł się jak w domu.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolasam się nadajesz do utylizacji oszołomie pisowski. 15.10 ludzie zagłosowali, nie pasuje Ci to wypad do Rosji, tam będziesz czuł się jak w domu.
Kiedy napisałem, że głosowałem na PiS imebcylu p🤬lony? Wy uśmiechnięci macie to do siebie, że sobie wmawiacie co popadnie byle swoje małe ograniczone móżdżki zadowolić i dalej dajecie się r🤬ać w dupę. Apropo dawania, pakuj manele i wyp🤬alaj do meczetu robić za kozę. 8 gwiazdkowy mangozjebie
Kiedy napisałem, że głosowałem na PiS imebcylu p🤬lony? Wy uśmiechnięci macie to do siebie, że sobie wmawiacie co popadnie byle swoje małe ograniczone móżdżki zadowolić i dalej dajecie się r🤬ać w dupę. Apropo dawania, pakuj manele i wyp🤬alaj do meczetu robić za kozę. 8 gwiazdkowy mangozjebie
nie wysilaj się zjebie genetyczny, c🤬j mnie obchodzi na kogo głosowałeś
Lewactwo to choroba nieuleczalna.
Nieuleczalną chorobą jest ciągłe tkwienie w średniowiecznych zabobonach bajki o żydowskim zombie, cotygodniowe sesje rytualnego kanibalizmu i korzenie się przed i całowanie w rękę kapłanów pedofilii
no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane
hmm
Czy jest chociaż jeden portal w internecie gdzie użytkownicy z dodatkowym chromosomem nie wrzucają polityki? Rzygać się chce od tej polityki i szczucia.
Tego nie wiem,ja mam dodatkowych chromosomów sześć więc jestem usprawiedliwiony. A jak nie lubisz to czabyło nie paczeć
[ Dodano 2025-04-01, 16:16 ]
Może wrzućcie tu w czerwcu filmiki z katolickimi oszołomami, którzy będą blokować przez cały dzień pół kraju, bo jest boże ciało i księża pedofile każą im łazić na procesje, jak w średniowieczu
Wiem że wolisz jak imam wypina dupsko przed tobą,ja jednak wolę księdza pedofila,toż on nasz taki swojski
[ Dodano 2025-04-01, 16:21 ]
No i to jest właśnie problem, czy już teraz powinno się siać panikę, czy trzeba będzie krzyczeć jak już będzie pozamiatane, jak u hitlerowców i żabojadów?
Z przewidywaniem historii jest jak z rozpoznawaniem pór roku. Niby jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jak widzisz coś takiego, czego wcześniej nie widziałeś, to jak możesz mówić, że "spokojnie, nie siej paniki"? Jak dla mnie istnieje pewna sekwencja zdarzeń, najpierw widać tylko pewne symptomy jakiegoś zjawiska, a potem lawionowy napływ zdarzeń. Wszystkie państwa zachodnie już to przerabiały, to już się tam wydarzyło i miało podobny przebieg, jak można być tak ślepym, żeby tego nie widzieć i nie rozumieć. Jak sens jest wrzucać pytanie do Chata GPT i pytać, czy to normalne zjawisko? oczywiście, że AI zapoda ci większość statystyk z oficjalnych źródeł, poda liczby, być może nawet pokusi się o jakąś probabilistykę, jak to będzie wyglądało za kilka lat. Ale tu zdrowy rozsądek zawsze wygra z AI, jesteśmy jako obserwatorzy rzeczywistości pełnej, a nie tylko oficjalnej z TVPTVN ITP. Jeśli jest sens krzyczeć, to tylko teraz, z wyprzedzeniem, a nie po fakcie.
Ale jak widzisz banda zjebów woli się dop🤬lać do katoli i pisiorów. A wiesz dlaczego? Bo w dupie byli i gówno widzieli. Za parę lat obskoczą wp🤬l pod biedrą jak brodaci sąsiedzi zobaczą że kupują schabowego. Ale w Polsce jest debili na pęczki -chyży rój robi ich w balona za każdym razem, za KAŻDYM. Nikt ci tyle nie da ile ci Donald obieca.
Najłatwiej zacząć bełkotać o katolach. Tylko ja wolę tych katoli,te procesje, miesięcznice i c🤬j wie co to tam za czary oni robią niż brodatych religijnych maniaków z dalekich krajów i kultur.
Muzułmanie co roku obchodzą te same święta, tak jak Ty niedługo pobiegniesz ze święconką poświęcić jajka – więc nic nowego. To, że media to rozdmuc🤬ją, to inna kwestia. Sprawdź sobie z Chatem GPT, ilu Muzułmanów jest w Polsce – to około 60 tysięcy na cały kraj. Nie siej paniki, tylko się edukuj. Saditic bawi i uczy! 😉
Może wrzućcie tu w czerwcu filmiki z katolickimi oszołomami, którzy będą blokować przez cały dzień pół kraju, bo jest boże ciało i księża pedofile każą im łazić na procesje, jak w średniowieczu
sam się nadajesz do utylizacji oszołomie pisowski. 15.10 ludzie zagłosowali, nie pasuje Ci to wypad do Rosji, tam będziesz czuł się jak w domu.
co za zmontowane gówno przez jakiegoś zj🤬ego pisiora bo tylko to potrafią najelepi, siać propagande i dezinformacje
Nieuleczalną chorobą jest ciągłe tkwienie w średniowiecznych zabobonach bajki o żydowskim zombie, cotygodniowe sesje rytualnego kanibalizmu i korzenie się przed i całowanie w rękę kapłanów pedofilii
Ale jest wysyp lewactwa na Sadolu.
Jedni bronią tu multikulti jakby nie znali zagrozenia i kosztów przygarnięcia i utrzymania tego bydła które chcą nam wcisnąć po uprzednim sorcie niczym ogórki lub inne produkty c🤬jowsze do Polski.
Wrzutki o pis pod tym tematem i jakimś rosyjskim kierunku czy k🤬a zacofaniu to chyba piszecie z Choroszczy albo Tworki. Trzeba mieć znaczne niedoj🤬ie umysłowe by bagatelizować lub ignorować fakty a niechęć przeżywania i finansowania tych ,,atrakcji'' nazywać zacofaniem.
Ale jest wysyp lewactwa na Sadolu.
Jedni bronią tu multikulti jakby nie znali zagrozenia i kosztów przygarnięcia i utrzymania tego bydła które chcą nam wcisnąć po uprzednim sorcie niczym ogórki lub inne produkty c🤬jowsze do Polski.
Wrzutki o pis pod tym tematem i jakimś rosyjskim kierunku czy k🤬a zacofaniu to chyba piszecie z Choroszczy albo Tworki. Trzeba mieć znaczne niedoj🤬ie umysłowe by bagatelizować lub ignorować fakty a niechęć przezywania i finansowania tych ,,atrakcji'' nazywać zacofaniem.
To się po prostu nazywa Niedoj🤬ie Umysłowe.
Wspominałem ze gdyby zjawili się kosmici żeby nas wybić to te durnie walczyły by o ich prawa xD
Najlepsze jest to ze te spotkania muzułmańskie są równo co do roku obchodzone, z okazji konca ramadanu czy jakiego innego gówna, tak samo bylo za Pis jak i teraz jest za Po. Najlepiej szczekać że nie wpuszczamy imigrantów, a i tak dwie główne partie rządzące w tym kraju to robią. Co najbardziej zabawne jest to, że platforma duzo bardziej pilnuje tych granic nic robil to pis ale tusk jest proeuropejski i to sie z tym kojarzy wiec wyborcom to wystarczy. A jezeli ktos mysli ze Mentzen to zatrzyma to jest zwyklym debilem bo to nie sa kompetencje prezydenta tylko rzadu. Mam nadzieje ze obrazilem kazdego wyborce. Pozdrawiam
No jpdrle!!!! Twoja stara pewnie robi w tefałpe w likwidacji że tak p🤬lisz. I pewnie to co tam robi to robi pod stołem u jakiegoś partyjnego pajacyka z PO! Ja pamiętam jak twoja platforma pilnowała granic. Pamiętam kto biegał z pizzą i ze śpiworami. Pamiętam kto mówił wpuście tych ludzi -kim są ustali się później. Pamiętam kto mówił że to biedni ludzie którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Pamiętam kto krytykował budowę muru. Pamiętam kto mówił że mury dzielą biednych ludzi. Pamiętam kto się powoływał na prawa człowieka.
Weź ten pusty łeb przystaw do żydowskiej p🤬dy Agnieszki Holland to może dostaniesz większego natchnienia. Dziękuję. Skończyłem.
no ale przecież to jest zmontowane xd w sensie nie twierdzę że u nas nie ma teraz tych hebanowych księciów, ale to jest przecież poskładane
Dostales pysk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie