18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................s 2021-06-02, 13:28 9
Krzysztof_Elbląg napisał/a:

Połowa tu z was ,,wykształconych" umiących dobrze pisać płynnie czytać i dużo mówić i dobrze liczyć równania bez gpsa nie dojechała by do sąsiedniego miasta

No i chuj, ten za kierą też nie dojechał
Zgłoś
Kali1993 2021-06-02, 14:33 3
przez 100-200 metrów nim buja nawet nie zwolnił tylko dalej zapi****la i dobrze mu tak kretyn
Zgłoś
Emilian89 2021-06-02, 15:02 1
homorek napisał/a:

Barany jebane. Dzisiaj przez takich imbecylów musiałem kilkukrotnie hamować bo mi ameby umysłowe zaczeły wyprzedzać jak dojeżdżałem do nich , i hamowanko z 140 do 91 bo pizda jedna z druga muszą się wyprzedzić. Powinno się do kurew strzelać.

Czyżby Autostrada "(nie)Wolnosci" ? tam w kurwe takiego chwastu drogowego jest
Zgłoś
Karboksylator 2021-06-02, 15:14 2
avic napisał/a:

A tak z czystej ciekawości, może ktoś się akurat orientuje w temacie: Jak pojawia się takie bujanie na boki jak tutaj to jest jakaś możliwość wyjścia z tego? Domyślam się, że taki harmoniczny ruch teoretycznie można by było jakoś zniwelować kontrami kierownicy, ale pewnie to tylko teoretycznie możliwe. Zatem...puścić gaz? Hamować? Przyspieszać? Bo tutaj chyba kierowca nie zrobił niczego.

zdecydowanie puścić gaz. hamowanie nie jest dobre, bo wahadło się prawdopodobnie zwiększy.

Połowa tu z was ,,wykształconych" umiących dobrze pisać płynnie czytać i dużo mówić i dobrze liczyć równania bez gpsa nie dojechała by do sąsiedniego miasta

właśnie dlatego, że ktoś jest wykształcony nie brałby sie do czegoś, czego nie potrafi. tym właśnie jest wiedza i umiejętność korzystania z niej
Zgłoś
Bartas88bg 2021-06-02, 15:48 5
Pierdolone głąby po podstawówce. Tiry na tory kurwy jebane
Zgłoś
Aleo 2021-06-02, 16:00 1
Jesse.Pinkman napisał/a:

Prawda jest taka, że na TIRa to nawet nie musisz podstawówki mieć ukończonej. Jak taki tłuk ma potem odpowiednio rozłożyć ładunek skoro on nawet za bardzo pisać nie umie i średnio ogarnia co się wokół niego dzieje (bez urazy dla ogarniętych kierowców)

Dobrze że pińcet kuni w swoim beemwu też możesz prowadzić po podstawówce nie? czy też należy wprowadzić dla posiadaczy kat. B wymóg wykształcenia wyższego? To może wtedy tirowcy powinni jeszcze dwa fakultety zrobić? A na kat. A minimum inż. przed nazwiskiem? Ty głąbie ty
Zgłoś
nono12 2021-06-02, 16:46 6

Aleo napisał/a:

Dobrze że pińcet kuni w swoim beemwu też możesz prowadzić po podstawówce nie? czy też należy wprowadzić dla posiadaczy kat. B wymóg wykształcenia wyższego? To może wtedy tirowcy powinni jeszcze dwa fakultety zrobić? A na kat. A minimum inż. przed nazwiskiem? Ty głąbie ty

Na razie mamy dwóch kierowców zestawów. Pewnie każdy z nich to jebany szeryf blokujący kończący się pas.
Zgłoś
Black Snake 2021-06-02, 17:04 3
Kali1993 napisał/a:

przez 100-200 metrów nim buja nawet nie zwolnił tylko dalej zapi****la i dobrze mu tak kretyn

Oho! Mamy eksperta xD
Jak tak rzuca to hamowanie spowoduje od razu wypierdolenie się przyczepy. Żeby to wyprowadzić to trzeba przyspieszyć. Tylko, że takim TIRem, który już jedzie swoim vmaxem to raczej za dużo nie zrobi :/
A hamowanie w takiej sytuacji nie wchodzi w grę.
Zgłoś
Isakpm 2021-06-02, 17:49
homorek napisał/a:

Barany jebane. Dzisiaj przez takich imbecylów musiałem kilkukrotnie hamować bo mi ameby umysłowe zaczeły wyprzedzać jak dojeżdżałem do nich , i hamowanko z 140 do 91 bo pizda jedna z druga muszą się wyprzedzić. Powinno się do kurew strzelać.

Drogi są dla wszystkich,jak nie ma zakazu to moze wyprzedać .... Chujowe ale życie

Bartas88bg napisał/a:

Pierdolone głąby po podstawówce. Tiry na tory kurwy jebane

Tiry na tory ... Kolejny przygłup

Zgłoś
CrookerS 2021-06-02, 17:52 3
avic napisał/a:

A tak z czystej ciekawości, może ktoś się akurat orientuje w temacie: Jak pojawia się takie bujanie na boki jak tutaj to jest jakaś możliwość wyjścia z tego? Domyślam się, że taki harmoniczny ruch teoretycznie można by było jakoś zniwelować kontrami kierownicy, ale pewnie to tylko teoretycznie możliwe. Zatem...puścić gaz? Hamować? Przyspieszać? Bo tutaj chyba kierowca nie zrobił niczego.

Tak. Gaz w opor i wyciagasz zestaw. No chyba ze jedziesz na ma. 90lm\h to musisz odpuscic do 85 i wtedy gaz w opor. Bron boze hamowac

Saszka nie podumał i chuj
Zgłoś
sobekkk 2021-06-02, 18:14 2
avic napisał/a:

Raz miałem taką sytuacje osobówka z przyczepa wiec nie wiem czy teoria dobra ale mi się udało.
Przyczepa 2m długości (os po środku) załadowana deskami o długość 3-4m - tył auta podnosiło
ale 6km do pokonania - 30-40km/h ... "dam rade...." no jednak nie tak prosto .
Przy 40-50km/h zaczęło rzucać od lewej do prawej ...
jak przyczepę wynosiło na zewnątrz to gazu,
jak wracała do osi kierunku jazdy to po hamulcach ile się da, jak przekroczyła oś to znowu lekko gazu.
300m takiego slalomu po 2 pasach, zredukowanie prędkości o 10-20km/h i się uspokoiło.

A tiry to fakt powinny mieć tak dojebane opłaty żeby się nie opłacało tym jeździć po drogach. Wszyscy kierowcy "zrzucają" się na drogi które głowinie rozpierdalane są przez tiry. LINK
Cytat:

Obecnie przyjmuje się, że przypadku nawierzchni asfaltowych 1 samochód ciężarowy o 2 osiach obciążonych po 10 t odpowiada 3 200 000 pojazdów osobowych obciążonych po 0,5 tony na oś.

Zaraz się odezwą o świeżych bułkach... ktoś kiedyś widział tira z bułkami ? Mi przywożą dostawczakiem, podobnie jak resztę do spożywczaka a na ciuchy/elektronikę/wszytko inne spokojnie poczekam te 2 dni dłużej, byle tylko dzień w dzień nie stać w korkach bo wszechwiedzący kieroFca wyjeżdża z osiedla (!) naczepą. No i fajnie przy zmianie pasa nie czuć się jak kangur.
Po to są tory żeby tym przewozić ciężkie ładunki (poza gabarytami które się nie mieszą), jakoś tam kolein niema...
PKP Cargo już coś działa w tym kierunku i rozwijają transport w kontenerach pasujący pod podwozie pociągu i naczepy LINK

Jeden uchlany/naćpany seba w AUDI/BMW/Mercedesie nie wyrzadzi tyle szkód co tir ... LINK
Zgłoś
esa 2021-06-02, 19:54
kiedyś aby móc zdawać na prawo jazdy musiałeś mieć ukończone trzy klasy podstawówki,dzisiaj warunkiem jest ,że umiesz czytać i pisać.
Zgłoś
bloodwar 2021-06-02, 20:31 1
avic napisał/a:

Obejrzyj słynne video "Miota nim jak szatan" - tam co prawda jest laweta a nie ciężarówka ale zasady są takie same - trzeba dać w pizdę, nie ma innego wyjścia, hamowanie w 99 przypadkach na 100 tylko pogorszy sytuację (bo przy dużej prędkości nie dasz rady wyhamować tak szybko by zdążyć przed rozbujaniem się wahadełka a przy małych prędkościach to zjawisko nie występuje). Jeżeli zapakowałeś jak skończony idiota ciągnik siodłowy na sam koniec przyczepy (do tego jak król idiotów "przodem do tyłu") i jedziesz v-maxem to nie ma już nadziei gdy zaczyna bujać
Zgłoś
n................l 2021-06-02, 21:29 3

Wysoko zaqieezasz poprzeczkę, nie powiem, nie wiem czy dam radę - ale za to z toalety potrafię korzystać.
Zgłoś
sobekkk 2021-06-02, 22:39 1
narkotykiTanio.pl napisał/a:

Wysoko zaqieezasz poprzeczkę, nie powiem, nie wiem czy dam radę - ale za to z toalety potrafię korzystać.

ej no nie obrażaj.... do butelki już nie leją

a to ze stoi na autostradzie, wiadukcie, zaraz przed zjazdem blokując pas to tam huj

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem