📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pedalstwo pedalstwem, ale oni są po prostu chujowi...
Może i ładnie śpiewają, ale co z tego jak się ruchają w dupe!!!
zawsze mnie zastanawia jak widze pedalów dlaczego oni nie maja poobijanych ryjow...
Koncert kastratów.....
O kurwa, to jest aż śmieszne Powinni ich zamykać w klatkach w cyrku i pokazywać za pieniądze
Pod scena powinny byc jakies C4 zamontowane i jezeli cos sie nie podoba to publicznosc wysadza... Te jury to tez cipy wiec oni maja gowno wart glos w tej sprawie
potęga testosteronu! nawet mu na ramionach włosy rosną! cacy!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów