📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
jaki syf.
Louie Walsh szczerzy sie jakby odkryl nowy Boyzone.
Pewnie obmysla juz warunki kontraktu.
(Louie to pedzio jakby ktos zyl w nieswiadomosci)
Pewnie obmysla juz warunki kontraktu.
(Louie to pedzio jakby ktos zyl w nieswiadomosci)
ParanoiA napisał/a:
No i cała gimbaza fapuje!
Ok. Gimbaza gimbazą ale co gimbaza ma wspólnego z fapowaniem przy filmiku z 3 niedojebanymi pedałami drącymi ryja w jakimś chujowym programie ?
kurwa to trzeba spalic i zalac kwasem rozbic na atomy
ru_ziolo napisał/a:
Ok. Gimbaza gimbazą ale co gimbaza ma wspólnego z fapowaniem przy filmiku z 3 niedojebanymi pedałami drącymi ryja w jakimś chujowym programie ?
Z własnego doświadczenia to napisał.
ja bym się nie martwił o muzułmanów, tylko o tą kurwa, mniejszość śmieci, która chce swoje prawa
Komuno wróć wtedy chociaż takie twory nie miały racji bytu....
Swego czasu gdy pracowałem jeszcze w Anglii,mieszkałem z takim jednym osobnikiem pod jednym dachem,a oddzielała mnie tylko jedna cienka ściana!!Kurwa,nie uwierzycie jak bardzo chciałem stamtąd spierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów