Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa... Nie mówcie, ale ten koles jest jebaną cipą... Tych 2 kolesi nic nie zrobiło, a ta pizda ich leje jak sobie stoja i co lepsze chcą załagodzić sytuację... Dlatego uważam, że nie powinno sie mie skrupułów do takiego gówna... Zaraz po zidentyfikowaniu do wora z kamieniami i do rzeki... Niech kurwa wędkarze mają o cos zaczepy dla frajdy
Zapewne byłes z tych jedynych poszkodowanych. To dlatego taki ból dupy masz. Jebać Ukraińców, oni z natury są głąbami...
Zapewne byłes z tych jedynych poszkodowanych. To dlatego taki ból dupy masz. j***ć Ukraińców, oni z natury są głąbami...
Widać odnalazłem jedna cipe i tutaj. Jak Ci zastąpią gonady to jeszcze okres dojrzewania i może wyhodujesz coś na kształt charakteru pizdzielcu
Kurwa... Nie mówcie, ale ten koles jest jebaną cipą... Tych 2 kolesi nic nie zrobiło, a ta pizda ich leje jak sobie stoja i co lepsze chcą załagodzić sytuację... Dlatego uważam, że nie powinno sie mie skrupułów do takiego gówna... Zaraz po zidentyfikowaniu do wora z kamieniami i do rzeki... Niech kurwa wędkarze mają o cos zaczepy dla frajdy
Jestę wędkarzę i ch@#$j Ci w d@#$ę bo przez takie właśnie pomysły ja ledwo wyrabiam na żyłkę i haczyki od tych zaczepów...
A czego się spodziewałeś po swołoczy ze wschodu? ruscy, ukraińcy ( celowo z małej, aby podkreślić brak szacunku ) jeden gnój. Zaraz saszka spierdoli do Polski i u nas takie akcje będzie robił.
przypominam ze ten film to tylko mały kawałek. niky nir eie co było wcześniej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów