Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ooo obrońca cymbałów na pokładzie. Potem zawsze słyszę cymbała że on ma "dysylekcje" pokarz papiery chuju, temat zawsze umiera.
Samozaoranie level ekspert "pokarz"
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
Oj tam oj tam czepiasz się.
A sam pewnie kupujesz kawę razem z młynarzem w środku paczki bo na paczce jest napisane "Kawa mielona" co oznacza że właśnie ją ktoś miele i kawa jest mielona w trakcie mielenia a powinno być "Kawa zmielona".
Trawnik koszony i trawnik skoszony takie to oczywiste a kawę zmieloną i zapakowaną ktoś nawał jak kretyn.
W dodatku jest jeszcze kawa sypana którą nasypuje się identycznie jak tą drugą nie sypaną i zalewa gorącą wodą z czajnika bezprzewodowego który działa nie tylko na prąd ale też na gaz i węgiel w zależności na co się go postawi, ale nie wolno na niego mówić że to czajnik bezprzewodowy bo to tamten drugi z kablem zawłaszczył sobie tą nazwę.
Ja jebie, koleś ale Ty się przypierdalasz. serio odwiedzasz sadistica i tylko czekam aż ktoś popełni jakiś błąd ? i wtedy z dumą możesz wylać swoją żółć ? Jakie musisz mieć smutne życie
Ssij! A i dla ciebie Pan koleś.
Oj tam oj tam czepiasz się.
A sam pewnie kupujesz kawę razem z młynarzem w środku paczki bo na paczce jest napisane "Kawa mielona" co oznacza że właśnie ją ktoś miele i kawa jest mielona w trakcie mielenia a powinno być "Kawa zmielona".
Trawnik koszony i trawnik skoszony takie to oczywiste a kawę zmieloną i zapakowaną ktoś nawał jak kretyn.
W dodatku jest jeszcze kawa sypana którą nasypuje się identycznie jak tą drugą nie sypaną i zalewa gorącą wodą z czajnika bezprzewodowego który działa nie tylko na prąd ale też na gaz i węgiel w zależności na co się go postawi, ale nie wolno na niego mówić że to czajnik bezprzewodowy bo to tamten drugi z kablem zawłaszczył sobie tą nazwę.
W życiu nie słyszałem nic tak głębokiego i pouczającego. Dziękuje jak chuj mistrzu.
Matura 2021 z matematyki:
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
Jedna Wybuchła, ale nie jest sprecyzowane jak mocno, więc jeśli wybuchłą ale dalej tam stoi są dwie koparki, i jedna wybuchnięta, a jeśli wybuchła tak że nie jest już koparką, to stoją dwie....
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
U ciebie też nie najlepiej z językiem polskim widzę...
korepetycje polskiego
Czego korepetycje polskiego? Samochodu? Ziemniaka? Określenia klasa 3 podstawowa. Chcesz elementarz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów