📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
troche dziwnie sie oglada pierdolniecie bez tego glupiego : ale snack bar!
Matura 2021 z matematyki:
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
Ja jebie, koleś ale Ty się przypierdalasz. serio odwiedzasz sadistica i tylko czekam aż ktoś popełni jakiś błąd ? i wtedy z dumą możesz wylać swoją żółć ? Jakie musisz mieć smutne życie
Co to się stanęło!?
a ten jeden ciagle sie kreci i ma wyjebane xD
raz koparki trzy
chciały przejść przez rzeczkę
nie wiedziały jak zrobiły kładeczkę,
a że była zła
wybuchła jedna koparka
si bom si bom
tralalalala
si bom si bom
chciały przejść przez rzeczkę
nie wiedziały jak zrobiły kładeczkę,
a że była zła
wybuchła jedna koparka
si bom si bom
tralalalala
si bom si bom
ooo obrońca cymbałów na pokładzie. Potem zawsze słyszę cymbała że on ma "dysylekcje" pokarz papiery chuju, temat zawsze umiera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów