Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałam kiedyś jamnika. Czekałam tylko, kiedy to wreszcie zdechnie. Małe, jak szczur, wredne, szczeka bez powodu, a jak raz większy i agresywny kundel wszedł na posesję, to wyglądało, jak na powyższym filmie, w domu nasra specjalnie na dywan nawet, jak wyprowadzasz 3 razy dziennie, na podwórku nastawia dupy każdemu kundlowi, a do tego głupie jak but. Żadnej sztuczki tego szczura nie nauczysz.
jak tępy nauczyciel to i owczarka chuja nauczysz, bedzie gryzl wszystkich i szczekal na wszystkich, a jak nie bedziesz go napierdalal/a bez sensu i jakos mu to "pokazesz" za co zostal skarcony, to moze sie nauczy.
Taki kurwa lajf hack
to dokładnie tak samo jak z kobietą
dlatego zostałeś gejem?
a w takich sytuacjach to od razu kosą w kark takiego agresora
Miałam kiedyś jamnika. Czekałam tylko, kiedy to wreszcie zdechnie. Małe, jak szczur, wredne, szczeka bez powodu, a jak raz większy i agresywny kundel wszedł na posesję, to wyglądało, jak na powyższym filmie, w domu nasra specjalnie na dywan nawet, jak wyprowadzasz 3 razy dziennie, na podwórku nastawia dupy każdemu kundlowi, a do tego głupie jak but. Żadnej sztuczki tego szczura nie nauczysz.
Widocznie się do piesełów nie nadajesz, Mam jamnika, jest wychowany od małego jak trzeba, nie sra w domu, listonosza pogoni, dupy nie daje, łapę poda, siada na wezwanie. Jak se wychowasz tak masz. Proste. Nie krzywdź więcej zwierząt.
To jesteś typową kobietą, która spierdoli najprostsze zadania.
Szkoda,że ty nie zdechłaś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów