Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałam kiedyś jamnika. Czekałam tylko, kiedy to wreszcie zdechnie. Małe, jak szczur, wredne, szczeka bez powodu, a jak raz większy i agresywny kundel wszedł na posesję, to wyglądało, jak na powyższym filmie, w domu nasra specjalnie na dywan nawet, jak wyprowadzasz 3 razy dziennie, na podwórku nastawia dupy każdemu kundlowi, a do tego głupie jak but. Żadnej sztuczki tego szczura nie nauczysz.
to dokładnie tak samo jak z kobietą
Moja stara nie sra na dywan reszta się zgadza
Miałam kiedyś jamnika. Czekałam tylko, kiedy to wreszcie zdechnie. Małe, jak szczur, wredne, szczeka bez powodu, a jak raz większy i agresywny kundel wszedł na posesję, to wyglądało, jak na powyższym filmie, w domu nasra specjalnie na dywan nawet, jak wyprowadzasz 3 razy dziennie, na podwórku nastawia dupy każdemu kundlowi, a do tego głupie jak but. Żadnej sztuczki tego szczura nie nauczysz.
To po chuj z kuchni wychodzisz? Zostaw tresurę psa dla mężczyzn.
Baba czasem coś ugotuje, ojebie gałę, da dupy...jest zauważalna różnica...
Małe kundle są szczekliwe i nic nie warte. Więcej czasu stracisz na opalanie sierści i skórowanie niż to warte. Smalcu dużo z tego nie ma. Zwłaszcza z jamników
Są dużo warte, jak masz chuja w smalcu umorsanego.
W takiej sytuacji idealnie sprawdza się pistolet. Dwa pociągnięcia za spust, dwa pociski i załatwione. A w razie jakiegoś ale właścicieli kolejne dwa pociągnięcia za spust i kolejne problemy załatwione.
W takich chwilach idealne byloby systemowe kontrolowanie populacji i prawa do rozmnazania. 3 podludzi nie potrafi sobie poradzic z dwoma burkami. Ogarniecie tej sytuacji zajeloby mi ok. 2 sekund i nie potrzebowalbym do tego absolutnie zadnej broni, w drugiej sekundzie podludzie na OIOM.
jedyne sensowne podsumowanie twoich wypocin = estes tragicznym wlascieielem
W takiej sytuacji idealnie sprawdza się pistolet. Dwa pociągnięcia za spust, dwa pociski i załatwione. A w razie jakiegoś ale właścicieli kolejne dwa pociągnięcia za spust i kolejne problemy załatwione.
a co z jamnikiem? chyba, że pierwszym strzałem dwa położysz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów