18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Trzy zwyrodniałe
Necromancer • 2013-09-02, 12:43
Przedstawiam wytwory mojego skrzywionego umysłu.
Smacznego.

Moi rodzice powiedzieli mi że jestem adoptowany. Obawiali się że będzie mi ciężko przyjąć tą wiadomość, ale w rzeczywsitości wcale nie czułem się źle. Wręcz przeciwnie, ogarnęło mnie uczucie ogromnej ulgi i... rozgrzeszenia. Moja siostra też odczuwała podobne emocje.

Jeden od wszystkich, wszyscy od jednego - schemat zarażeń podczas scat party gdzie wszyscy stali bywalcy mają E. coli, a jeden nowy ma WZW typu A.

Uwielbiam uprawiać miłość w romantycznej atmosferze, przy zapalonych świecach i wśród kwiatów. Z tego względu najbardziej lubię robić to w pierwszych dniach listopada.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Snaku 2013-09-02, 13:52 2
a co tam, łap piwo pojebańcu
Zgłoś
tomny93 2013-09-02, 14:03
oj tam oj tam od razu pojebańcu.
Ale drugi kawał w miarę
Zgłoś
haremario 2013-09-02, 14:04 1

Necromancer @ Dzisiaj 12:43 i wszystko jasne
Zgłoś
schab 2013-09-02, 14:56 2
Necromancer napisał/a:

Moi rodzice powiedzieli mi że jestem adoptowany. Obawiali się że będzie mi ciężko przyjąć tą wiadomość, ale w rzeczywsitości wcale nie czułem się źle. Wręcz przeciwnie, ogarnęło mnie uczucie ogromnej ulgi i... rozgrzeszenia. Moja siostra też odczuwała podobne emocje.

ojciec tez dostal rozgrzeszenie
Zgłoś
Quireth 2013-09-02, 16:30
bakterie E. coli to w sumie każdy ma w przewodzie pokarmowym, więc tu nie ma czym się zarażać
Zgłoś
M................o 2013-09-02, 16:47
Necromancer napisał/a:

Przedstawiam wytwory mojego skrzywionego umysłu.
Smacznego.

Jesteśmy z tobą
Zgłoś
s................r 2013-09-02, 16:51
No bez przesady, ten pierwszy to juz slyszalem, moze kiedys na imprezce najebany go zaslyszales i ci sie zagniezdzil w glowie.... Pytanie dlaczego...
Zgłoś
Necromancer 2013-09-02, 18:00
@up No to wymyśliłem tekst podobny do już istniejącego - to znak że jest nieco zbyt banalny.
Quireth napisał/a:

bakterie E. coli to w sumie każdy ma w przewodzie pokarmowym, więc tu nie ma czym się zarażać

Owszem, ale są też szkodliwe szczepy E. coli, które potrafią zafundować delikwentowi różne ciekawe sensacje z krwawą sraczką włącznie.
Zgłoś
k................z 2013-09-02, 21:06
ecromancer pani zwolniła was z ostatnich lekcji czy jak
Zgłoś
tomek3001 2013-09-02, 22:59
A ja myślałem, że to wszystko jest połączone i za chuja nie mogłem skumać...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów