18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Trzylatek wymiata hip hop
woodzitsu • 2010-01-16, 14:46
Hello wszystkim, jestem tu zarejestrowany od pewnego czasu,więc przyszedł czas na pierwszą wstawkę

Absolutnie fenomenalny dzieciak...ale jakby był w polskim YCD to Piróg pewnie i tak by powiedział że on zrobiłby to lepiej
Zgłoś
R................g 2010-01-16, 14:52 11
woodzitsu napisał/a:

Absolutnie fenomenalny dzieciak...

A mi to się skojarzyło z tresowanym psem... czemu?
Zgłoś
m................n 2010-01-16, 14:52
woodzitsu napisał/a:

Hello wszystkim, jestem tu zarejestrowany od pewnego czasu,więc przyszedł czas na pierwszą wstawkę

iod razu suchar...przykre.

Swoją drogą taka muzyka jakoś do mnie nie przemawia. To raczej melodeklamacja niż śpiew.(mam na myśli hip hop ogólnie)
Zgłoś
Wilczex 2010-01-16, 14:57
misiek, ale tu nie chodzi o muzykę. Dla mnie dzieciak jest boski - mnie by mogli " tresować" 50 lat a pewnie on nadal lepiej by tańczył.
Zgłoś
m................n 2010-01-16, 14:59
Wiem. Taka luźna wypowiedź nie do końca w tym temacie
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2010-01-16, 16:18 7
i kolejny raz spawdza sie powiedzenie,ze nie wazne w czym jestes jak bardzo dobry,w chinach jest kilkoletnie dziecko robiace to lepiej od ciebie.
Zgłoś
vectroos 2010-01-16, 16:22
ee jak dla mnie nic takiego specjalnego;) to już lepiej popatrzeć jak japońskie dzieci które maja po 10 lat tańczą break dance'a to jest dopiero coś...
Zgłoś
Migas 2010-01-16, 16:56
a mi podoba się ten rower w tle
Zgłoś
Gidel 2010-01-16, 17:43
Ale czy wy nie widzicie to jest robot, a z tylu jest osoba która nim steruje
Zgłoś
l................z 2010-01-16, 18:18
A może to po prostu dorosły karzeł?
Zgłoś
Blackdevil 2010-01-16, 19:31
"nie warze co bys robil to zoltek zrobi to lepiej" ;/ Kurwa juz nie chce mi sie zyc;//
xD

Lepsza władza w piekle niż służba w raju
Zgłoś
Zolner 2010-01-16, 20:01
to skocz dziś z dachu
Zgłoś
sensi 2010-01-16, 21:17
biedne dziecko. Rodzice pewnie je na siłę zaciągali na koło taneczne, jak inne się bawiły w berka kucanego w piaskownicy

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
Skupek 2010-01-16, 21:51
True sensy... Dopóki dziecko robi to z czystej przyjemności, traktuje to jako zabawę, jest ok. I ten, czy tak wygląda 3 latek?
Zgłoś
Wilczex 2010-01-16, 21:56
sensymiliana napisał/a:

jak inne się bawiły w berka kucanego w piaskownicy

Pełnej psich kup. Cóż za niepowetowana strata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów