Gacie pełne gówna zapewne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie spada - nie oglądać
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
ciekawe, czy on miał tak silny chwyt, czy pętla tak mocno zacisnęła się na jego rękach...
Podziwiam za opanowanie zamiast rzucać się we wszystkie strony i tracić energię zachowuje spokój.
Nazhir napisał/a:
ciekawe, czy on miał tak silny chwyt, czy pętla tak mocno zacisnęła się na jego rękach...
Na pewno był jakoś zaczepiony, nie ma szans utrzymać się tak długo na bujającej lince
No nie wiem ile wisiał, bo filmik ma 28 sekund, ale ja na gladkim drazku potrafie sie utrzymać bez problemu ponad 90 sekund (86kg), wiec przy strzale adrenaliny gdy walczysz o życie podejrzewam, że i 2x tyle byłoby osiągalne. Paradoksalnie szorstka lina pomaga w chwycie, tak jakbys sobie lapy magnezja wysmarowal.
pierdolenie, kto normalny idzie w powietrzu
jak by się mógł puścić to pewnie by się puścił jak jeszcze nie był tak wysoko chyba że samobója chciał efektownie zajebać ale się rozmyślił na górze
pol616 napisał/a:
Pierwszy raz widzę pracownika budowlanego w białych butach.
Też na to zwróciłem uwagę, ale może mu spadły jak machał łapami jak szalony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów