Niestety ale kierowca nie utrzymał sie ramy wiec pewnie się posrał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widzisz gdzieś tu ramę ? Albo żeby ktoś się zesrał ?
mogłeś podpisać w inny sposób , kurwa jeszcze otagowałeś "rama , most, ciężarówka, most" , zajebisty jesteś
mogłeś podpisać w inny sposób , kurwa jeszcze otagowałeś "rama , most, ciężarówka, most" , zajebisty jesteś
Kurwa ty bezmózgu, widzę że nie wiesz to ci wytłumaczę. Samochód ciężarowy na załączonym obrazku jest zbudowany na bazie ramy, która to jak widać na tym samym obrazku jest złamana.
Wkurwiłeś mnie, myślisz że innym będziesz cisnął to będziesz zajebisty, a sam wrzucasz same suchary.
ps. nieźle, nie widać żadnych zniszczeń wiaduktu.
Wkurwiłeś mnie, myślisz że innym będziesz cisnął to będziesz zajebisty, a sam wrzucasz same suchary.
ps. nieźle, nie widać żadnych zniszczeń wiaduktu.
Transformers to ukryta moc lalala
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Widzisz gdzieś tu ramę ? Albo żeby ktoś się zesrał ?
W domu też masz tak wszystko podpisane? Nie używasz mózgu i musisz używać karteczek samoprzylepnych? Gdybym mógł to zamieniłbym ci karteczki, z napisem "zlew" na "ubikacja"
- Co, nie zmieścił się pan, co?
- Gdzie tam, kurwa. Most wiozłem, tylko paliwa mi zabrakło!
- Gdzie tam, kurwa. Most wiozłem, tylko paliwa mi zabrakło!
A4 trasa ze Zgorzelca do Legnicy akcja miała miejsce na wysokości ostatniego zjazdu do Bolesławca przed rozwidleniem w Krzyżowej. 21 stycznia ok godziny 07:20
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów