PS. Załóż twoje futro z psich skór, co to z dziada pradziada u ciebie się robi i nażryj się psiego smalcu, bo w Rosji zimno...
PS. Załóż twoje futro z psich skór, co to z dziada pradziada u ciebie się robi i nażryj się psiego smalcu, bo w Rosji zimno...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach
Nie mam "bólu dupy" o wszelkiego maści zwierzęta - jestem tylko uczulony na kretyńskie pierdolenie bzdur(dotyczy to każdego tematu). Za to podejrzewam, że Ty i Twój kolega, o którym wspomniałeś, możecie mieć ból dupy spowodowany bardziej mechanicznymi ingerencjami.
Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach
A jeśli ten ,powiedzmy człowiek , nie pisze tylko z powodu prowokacji. Jeśli jest zdolny do takich rzeczy to też myślisz że zasługuje na te twoje piwko ?
Putin kozak jak zawsze
Poligon6 - data urodzenia nie znana. polski pisarz, przedstawiciel nurtu grozy w polskiej literaturze. Klasyk noweli fantastycznej, twórca horroru sadolowego.
Nie mam "bólu dupy" o wszelkiego maści zwierzęta - jestem tylko uczulony na kretyńskie pierdolenie bzdur(dotyczy to każdego tematu). Za to podejrzewam, że Ty i Twój kolega, o którym wspomniałeś, możecie mieć ból dupy spowodowany bardziej mechanicznymi ingerencjami.
Oj boli cie
Nie mam "bólu dupy" o wszelkiego maści zwierzęta - jestem tylko uczulony na kretyńskie pie**olenie bzdur(dotyczy to każdego tematu). Za to podejrzewam, że Ty i Twój kolega, o którym wspomniałeś, możecie mieć ból dupy spowodowany bardziej mechanicznymi ingerencjami.
Oj masz, masz. O ile większości Poligon przeszkadza, tak mi osobiście lata koło tyłka co gość wypisuje. Czasami nawet śmiechnę. To jest sadol, zapraszam serdecznie na kwejka, tam są normalni ludzie, nie tutaj
Oj masz, masz. O ile większości Poligon przeszkadza, tak mi osobiście lata koło tyłka co gość wypisuje. Czasami nawet śmiechnę. To jest sadol, zapraszam serdecznie na kwejka, tam są normalni ludzie, nie tutaj
Prawda, prawda i jeszcze raz prawda! Humor ma być sadystyczny a nie jak mazurska noc kabaretowa, gdzie stare dziady podśmiechują gdy Kryszak czy inny Daniec w spódnicy wyjdą..
Także tych delikatnych co mają ból dupy o kilka felietonów o pasożytach również zapraszam na kwejka, bo to właśnie przez wasze miauczenie sadol schodzi na psy :/
Widzieliście jak samice przenoszą młode??? Właśnie tak jak to zrobił ten od flagi turkmenistanu, więc skończcie ten ból dupy, że to psa/kota boli. Teraz Putin będzie sadolowym bohaterem A to sku*wiel i sadysta taki jak Hitler i Stalin. Suka Hitlera blondi jadła .tysiąc razy lepiej niż ci w Auschwitz, tak samo psy Stalina za czasów glodu na Ukrainie(6mln ofiar), wolyniu, syberii. Sam Hitler był wege.
dokładnie. Dlatego psy mają taką rozciągliwą skórę na karku. Bo tak je matka/ojciec za gnoja przenosi z miejsca na miejsce. Ale to, że nie wygląda to dobrze to inna spraw
a;.]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów