Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Energia potencjalna przedstawia tu formę nagromadzonej w wyniku wykonanej pracy (w tym wypadku spadku swobodnego) energii, która może być całkowicie odzyskana i zamieniona na energię kinetyczną, podczas spadku ciała z danej wysokości. Wzór Ek= 1/2*(mv2)
Super. Jeszcze znajac jej mase (wage) ciala i wysokosc na ktorym znajduje sie 18-ste pietro od ziemi jestes w stanie obliczyc jej predkosc spadania na poszczegolnych pietrach korzystajac ze wzoru na ruch jednostajnie przyspieszony
Na moje to typiara bardziej
nie oczekuj od sadoli że będą wiedzieć jak kobieta wygląda
Poj***ni z tymi ruskimi jesteście k***a. Ja mam wyj***ne w nich i w ukrow. Jeden ch*j dla mnie.. pie**olenie że każdy rusek zły bo wojna, napaść. Ukraina itp. Wszędzie od każdego wymagane aby się sprzeciwiali wojnie. Teraz ta ich jakaś śmieszna mobilizacja,.ludzie w setkach tysięcy uciekają też k***a źlee.. 13nastolatka popełnia samobójstwo skacząc z.wysokosci ..j***na rosyjska onuca... Fajnie jakby tak każdy sytuację w Polsce monitorował jak tych ruskich....
Super ze ktos mysli podobnie jak ja.
Dodam, ze zaoralbym ua, by, rus, kz i okoliczne brudy i zasial kukurydze az do kaukazu
Pewnie dostala list od putina z zaproszeniem na zachod...
a moze jej stary dostal zaproszenie na wschod od Zelenskiego?
AJm batman
Ale znieczulicza zajebista typ przechodzi i wyjebane po całości ;D
powiedział sadol rzucając ironiczny usmieszek , hipokryzja level max
Pojebani z tymi ruskimi jesteście kurwa. Ja mam wyjebane w nich i w ukrow. Jeden chuj dla mnie.. pierdolenie że każdy rusek zły bo wojna, napaść. Ukraina itp. Wszędzie od każdego wymagane aby się sprzeciwiali wojnie. Teraz ta ich jakaś śmieszna mobilizacja,.ludzie w setkach tysięcy uciekają też kurwa źlee.. 13nastolatka popełnia samobójstwo skacząc z.wysokosci ..jebana rosyjska onuca... Fajnie jakby tak każdy sytuację w Polsce monitorował jak tych ruskich... Zresztą wyjebane mam. Zapomniałem, że to kiedyś byś sadistic.
O kurwa, ale ci ciężko. Nie zesraj się
a moze jej stary dostal zaproszenie na wschod od Zelenskiego?
Prędzej się do niej dobierał
Energia potencjalna przedstawia tu formę nagromadzonej w wyniku wykonanej pracy (w tym wypadku spadku swobodnego) energii, która może być całkowicie odzyskana i zamieniona na energię kinetyczną, podczas spadku ciała z danej wysokości. Wzór Ek= 1/2*(mv2)
Nie wziąłeś pod uwagę gęstości atmosfery i pochłonięcia energii przez barierkę ale tak to ok
szkoda dupy, fajne dupsko, byloby co ruchac, a tak huj....
Nie martw się przed pogrzebem jeszcze poruchaja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów