📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AJm batman
Ale znieczulicza zajebista typ przechodzi i wyjebane po całości ;D
Energia potencjalna przedstawia tu formę nagromadzonej w wyniku wykonanej pracy (w tym wypadku spadku swobodnego) energii, która może być całkowicie odzyskana i zamieniona na energię kinetyczną, podczas spadku ciała z danej wysokości. Wzór Ek= 1/2*(mv2)
kubol napisał/a:
Pewnie dostala list od putina z zaproszeniem na zachod...
Taaa odrazu ta polityka. Pewnie ojciec przywiózł w prezencie pralkę zdobyczną ale niestety uszkodzoną.
Może dostała wezwanie do armii orków....
Wiedziała, że umrze najpóźniej do połowy października, więc postanowiła odejść na własnych warunkach...
Wiedziała, że umrze najpóźniej do połowy października, więc postanowiła odejść na własnych warunkach...
Teraz barierki trawnika nie naprawią w spółdzielni przez kolejne 10 lat.
szkoda dupy, fajne dupsko, byloby co ruchac, a tak huj....
modoc napisał/a:
AJm batman
Nie widział zajścia to po pierwsze. Po drugie - tam tylu najebanych po ulicach chodzi lub po chodnikach i trawnikach leży, że trudno się domyślić, czy to trup, czy w trupa zalany.
modoc napisał/a:
AJm batman
Na moje to typiara bardziej
dogip napisał/a:
Nie widział zajścia to po pierwsze. Po drugie - tam tylu najebanych po ulicach chodzi lub po chodnikach i trawnikach leży, że trudno się domyślić, czy to trup, czy w trupa zalany.
Po trzecie - to dziewczynka w spódniczce, wracająca ze szkoły z plecakiem na grzbiecie. Po czwarte - ona też niedługo skoczy.
Po długości filmu spodziewałem się, że dziewczyna jednak wstanie i sobie pójdzie - zawiodłem się
Pojebani z tymi ruskimi jesteście kurwa. Ja mam wyjebane w nich i w ukrow. Jeden chuj dla mnie.. pierdolenie że każdy rusek zły bo wojna, napaść. Ukraina itp. Wszędzie od każdego wymagane aby się sprzeciwiali wojnie. Teraz ta ich jakaś śmieszna mobilizacja,.ludzie w setkach tysięcy uciekają też kurwa źlee.. 13nastolatka popełnia samobójstwo skacząc z.wysokosci ..jebana rosyjska onuca... Fajnie jakby tak każdy sytuację w Polsce monitorował jak tych ruskich... Zresztą wyjebane mam. Zapomniałem, że to kiedyś byś sadistic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów