Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem ze 360 na blacie
Też tak pomyślałem, ale czym musieliby jechać?
Chyba jakimś gwiezdnym rydwanem albo F1
passatem B5 1.9TDI FL
Taki manewr zdarza się raz na milion poślizgów.
A to nie prawda jest, przynajmniej nie do końca. Ja po zaledwie kilku sezonach KJSów, spokojnie zrobię tak w 7-9 przypadkach na 10, z czego w 5 płynniej. Trzeba umieć napierdzielać łapami szybko jak Chińczyk w fabryce, i wszystko jest do ogarnięcia. Inna rzecz że ja nie jechałbym tak na drodze publicznej, a nawet jakbym jechał to bym w ten poślizg nie wpadł, a nawet jeśli to go ogarnął wcześniej, wiedząc ile należy odkręcić (kontrować). Naturalnie temu pacjentowi na drodze wyszło to zupełnym przypadkiem.
masz jakieś nagrania z onboardu czy coś? Chętnie bym popatrzał jak śmigasz.A to nie prawda jest, przynajmniej nie do końca. Ja po zaledwie kilku sezonach KJSów, spokojnie zrobię tak w 7-9 przypadkach na 10, z czego w 5 płynniej. Trzeba umieć napierdzielać łapami szybko jak Chińczyk w fabryce, i wszystko jest do ogarnięcia. Inna rzecz że ja nie jechałbym tak na drodze publicznej, a nawet jakbym jechał to bym w ten poślizg nie wpadł, a nawet jeśli to go ogarnął wcześniej, wiedząc ile należy odkręcić (kontrować). Naturalnie temu pacjentowi na drodze wyszło to zupełnym przypadkiem.
Taki manewr zdarza się raz na milion poślizgów.
Dużo częściej niż ci się wydaje.
ty chyba żyjesz w czasach starego passata jeszcze i tobie vmax to 120 km/h
chociażby 10 letni bugatti veyron pojedzie ponad 400
ps, Ogolnie jestem tzw motopizdeczka bo uwielbiam motocykle, wczesniej popierdoalalem w kategori 250ccm. Wiem, wiem ponizej 1 litra to nei motocykl:D, ale tak serio jesli tylko ktos ma mozliwosci czasowe/ finansowe i checi proponuje wydac troszke pieniedzy i spedzic czas na torze . naprawde warto!. Nikt nie mowi tutaj o jakis extremach typu samochod za XXX set tysiecy pln, Na te chwile spokojne mozna kupic wyszykowane seicento czy clio do anatorskich wyscigow za bardzo rozsadne pieniadze i nawet bedzie mialo wazna ksiazke wiec samochod bedzie gotowy do startow i mozna probowac sil w KJS, a co najzwaniejsze mozna takim samochodem praktycznie bezstresowo trenowac bo ma klatke, kubly z dobrymi pasami i jest zabezpieczony i nawet w razie wywrotki po prostu wychodzisz z takiego samochodu wkurwiony ze wlasnie poplynelo 10 czy 15k pln.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów