Jeśli też czujesz, że w tym najbardziej popieprzonym kraju na świecie, a jednocześnie najbardziej zajebistym, jest coś nie tak. To zapraszam do mojej piwnicy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1.Bronka przeproś ! on mówi to co mu piszą więc nie miej mu za złe
2. tuskowi kołek między nogi
3. masz cos wrzucić to wrzuć albo araba którego rozjebał granat albo kompilacje faili.
4. Pajacom nagrywającym w piwnicy a potem wrzucającym to na nasza piękna stronę mówimy NIE !
2. tuskowi kołek między nogi
3. masz cos wrzucić to wrzuć albo araba którego rozjebał granat albo kompilacje faili.
4. Pajacom nagrywającym w piwnicy a potem wrzucającym to na nasza piękna stronę mówimy NIE !
kuuurwa z pewnością wrzucaniem kretyńskich filmów zmienisz coś w tym pojebanym kraju...
Za jechanie po naszych skurwiały_h politykach niezależnie od opcji i partii leci piwo
adronix napisał/a:
momentami rzeczywiscie jest popieprzony. nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji, w ktorej mialby byc zajebisty.Jeśli też czujesz, że w tym najbardziej popieprzonym kraju na świecie, a jednocześnie najbardziej zajebistym
abdul napisał/a:
momentami rzeczywiscie jest popieprzony. nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji, w ktorej mialby byc zajebisty.
Kod:
<br>
<br>
jeśli masz na imię abdul to z pewnością jesteś ciapem albo czymś gorszym,więc pewnie ci brakuje takich sytuacji.
Najbardziej boli mnie to ze Polacy to chyba jedyny w swoim rodzaju narod, ktory ponad swoj dobrobyt przedklada trud swojego wspolkrajana. Dopoki to sie nie zmieni bedzie dojenie az do upadku tego konia.
Tak się zastanawiam po co tam ująłeś Winnickiego i Zawiszę, wg. mnie to jedni z kilku ludzi którzy mają potencjał zmienić coś w tej popapranej polityce... Polecam zainteresować się tematyką, a nie wrzucać kilka osób bo tak fajnie wygląda.
P.S. Zaraz dostane pewnie maść na ból dupy (chodz ona zarezerwowana dla lewaków z regóły ), ale co tam
P.S. Zaraz dostane pewnie maść na ból dupy (chodz ona zarezerwowana dla lewaków z regóły ), ale co tam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów