📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby wchodził na harda, to by za chuja nie wsiadł na motorikszę...
czemu adbuster nie jest już partnerem ? Nie chciał się dzielić profitami z yt za które ma m5 ?
Musze im przyznać, że fajny pomysł, dobrze się oglądało, lepiej niż prawdziwe drogie w produkcji dokumenty. wszystko z "pierwszej" ręki ;p
@trynkiewicz tyle, że to właśnie jest adbuster mistrzu
Brumm22 napisał/a:
Skąd ten chuj ma kasę na takie wycieczki ?
Dorobił się na donosach do UB, do tego jest żydem i masonem...
Lub wpadł na dobry pomysł zarobił hajs i ma, pewnie ciężko w to uwierzyć typowemu polactwu które tylko złodziei widzi w kimś kto coś ma, choć sami jak mają tylko okazję to ładują pełne kieszenie i wołają rodzinę i innych pociotów do grabieży
świetny pomysł na zwiedzanie miast musze to kiedys wykorzystac
Kurwa i kliknąłem, trzeba było napisać że to ten koleś!
Coraz bardziej sie przekonuję do tego gościa i jego filmików bo naprawdę trzyma dość duży poziom ale ja bym wam nagrał jak rucham Tajki haha no niestety te bez kutasów.
Widzę, że Sadistica opanowała już gimbaza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów