18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tulia
freaky • 2019-03-11, 16:20
Jeśli macie kiepski dzień, ogarnijcie, że zespół Tulia na najbliższej Eurowizji rozegranej w stolicy Izraela, będzie reprezentował Polskę z piosenką "Pali się".
Czaicie? "Pali się" odśpiewane w zamkniętym pomieszczeniu z trybunami wypełnionymi Żydami

ukryta treść
Zgłoś
~Velture 2019-03-11, 18:46
picolo napisał/a:

Velture widziałeś ty kiedyś mapę świata ? Jakiś globus na geografii, cokolwiek?

No głupi ja. Leży jeszcze na kawałku Azji. Sorka. Tak się pierdolnąć.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
kwinto1992 2019-03-11, 19:34 7
Mogło być gorzej

Zgłoś
Tafariel 2019-03-11, 19:37 3
To jest taka sama kaszanka jak i oscary. Co do samej piosenki to. Imię poprawności będzie zmieniony teledysk.

"tytuł piosenki, która pierwotnie nosiła tytuł "Pali się" (nowa nazwa utworu nosi tytuł "Fire od Love"). Przygotowana na konkurs anglojęzyczna wersja teledysku na pierwszy rzut oka nie odbiega znacząco od pierwowzoru. W oryginalnej wersji teledysku wykorzystano jednak ujęcie z kobietami przechodzącymi obok przydrożnego krzyża. W wersji konkursowej przebitka ta została zastąpiona innym fragmentem, na której nie widać Chrystusowego znaku."

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
htp 2019-03-11, 19:37 1
lm65 napisał/a:

Kura jak ja nie cierpię takiego wiejskiego wycia. To może by było dobre, ale gdzieś w Pcimiu dolnym.

A potem się dziwimy, że tak na widzą na świecie - jak na tym teledysku.
Zgłoś
Rozjebie 2019-03-11, 19:53 2
Dziewczyny próbują zamaskować naszego turbo-raka z euro 2012 "koko euro spoko". Kurwa aż mnie ściska w żołądku jak sobie to przypomniałem
Zgłoś
kamuha 2019-03-11, 20:24 2
Mam nadzieje że nasze dziewczyny dadza taki ogien, że organizatorzy z publicznością spalą sie ze wstydu.
Zgłoś
m1t 2019-03-12, 0:24
Tafariel napisał/a:

To jest taka sama kaszanka jak i oscary. Co do samej piosenki to. Imię poprawności będzie zmieniony teledysk.
"tytuł piosenki, która pierwotnie nosiła tytuł "Pali się" (nowa nazwa utworu nosi tytuł "Fire od Love"). Przygotowana na konkurs anglojęzyczna wersja teledysku na pierwszy rzut oka nie odbiega znacząco od pierwowzoru. W oryginalnej wersji teledysku wykorzystano jednak ujęcie z kobietami przechodzącymi obok przydrożnego krzyża. W wersji konkursowej przebitka ta została zastąpiona innym fragmentem, na której nie widać Chrystusowego znaku."

miziaforum.com/2019/03/11/zrobili-to-nawet-w-teledysku-polskiego-zespo...

Przeciwieństwem ​wiedzy jest nie ​ignorancja, ale ​ułuda wiedzy nie​podważalnej.
Zgłoś
Krak 2019-03-12, 8:43 1
htp napisał/a:

A potem się dziwimy, że tak na widzą na świecie - jak na tym teledysku.

Nie pierdol tylko popraw makijaż i pomaluj paznokcie a potem ruszaj z Grodzką na podbój Europy
Zgłoś
nowynick 2019-03-12, 9:26 1
ale my gówno co roku wysyłamy na eurowizję. To już trzeba było wysłać tą małolatę co wygrała dziecięcą edycję przynajmniej potrafi śpiewać...
Zgłoś
svc2000 2019-03-12, 9:56 2
Kogo interesuje Eurowizja i Izrael??
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2019-03-12, 12:46
Pierwszy dobry zespół na eurowizji z Polski odkąd pamiętam.
Ofc jebać ten festiwal transformersów

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
Nutzz 2019-03-12, 23:24
Kurwa, kretynie, Izrael lezy w Azji...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów