Oblężenie domu zamachowca w Tuluzie trwało ponad 30 godzin. Mamy więc nowy rekord francuskiej armii bez kapitulacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tyle, ze dom oblegała policja.
Wiecej sucharów prosze, zjem przed snem.
Wiecej sucharów prosze, zjem przed snem.
ru_ziolo napisał/a:
Tyle, ze dom oblegała policja.
I co z tego? Absolutnie nie rozumiem co to ma do sensu dowcipu
I co z tego? Absolutnie nie rozumiem co to ma do sensu dowcipu
Widac zalapales sens
Bo problem polega na tym, że to francuska 'armia' oblegała, a nie była oblegana głupia kurwo. Chyba, że znowu nie pojąłem wielce głębokiego sensu dowcipu i zawiłych ironicznych podtekstów.
-Wiecie jak wygląda francuska flaga bojowa?
-Biały krzyż na białym tle.
-Ilu Francuzów potrzeba do obrony Paryża?
-Nie wiadomo bo nigdy tego nie próbowano.
-Biały krzyż na białym tle.
-Ilu Francuzów potrzeba do obrony Paryża?
-Nie wiadomo bo nigdy tego nie próbowano.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów