fajna zabawa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Moje uszy...
Reszta niezła, trochę nad tym popracowali bo wiedzieli, że w końcu ktoś z tym trafi na sadola
Reszta niezła, trochę nad tym popracowali bo wiedzieli, że w końcu ktoś z tym trafi na sadola
Zajebiście im to wyszło
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Ograniczone cwelostwo nie rozumie terminu "all around" to taka osoba która nie ogranicza się do tylko jednego gatunku muzycznego. I wcale mnie nie dziwi że ktoś słucha Dubstepu i np Sum41 bo to kurwa normalne! Więc skończcie te marne próby wybicia się z tłumu poprzez hejtowanie dubstepu czy innego rodzaju muzyki! bo z muzyką jest jak z dupą każdy ma swoją !
co za kurwa idiota, to nie tunel aerodynamiczny;/
kurwa jak ja chcialbym byc w ekipie redbulla. Wszystko co ten sponsor ogarnia jest zajebiste.
ja pierdole jak te dziwne dzwieki wkurwiaja
pomyslec ze komus to sie moze podobac...
pomyslec ze komus to sie moze podobac...
Latałem w takim tunelu. Genialna zabawa tylko troszkę kosztuje i krótko się lata na jednej sesji.
Taka zabawa w Warszawie kosztuje 2699 zł za 30 minut lotu 3 razy po 10 minut + kombinezon, kask, gogle i szkolenie przez instruktora. Szukałem, sprawdzałem. W tej sprawie nasuwa się tylko jedno: WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów