📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na podobny przycisk od dzwonka, zrobiłem u szwagra w samochodzie odpalanie silnika Do tej pory działa "prowizorka wytrzyma najdłużej".
Działa działa, wiec po co takie nabijanie. Nie wszystkich stać na nowy.
btw. śmiech ma jak świnia kaszel.
btw. śmiech ma jak świnia kaszel.
Chciałbym umieć tak się śmiać ze wszystkiego. A gościu jeszcze sam do siebie sie zalewa. Może jaki chory
zaraźliwy ten śmiech
Widzę, że nie tylko ja z Wodzisławia. Nawet ten samochód chyba kojarzę
Miałem kiedyś poldusia w którym się jarał czujnik temperatury od wentylatora, po piątym chyba zajebałem sobie kabel od wiatraka z włącznikiem od lampki nocnej i wyprowadziłem pod popielniczką
Ten dzwonek, spryskiwacze w ogóle nie są zabawne.. Ale nie mogłem z tego jak ziomek z tego gnił zaraźliwy śmiech
johny2015 napisał/a:
Te kretyn co ryczy jak baran na nagraniu jest zapewne z tych co mamuś z tatusiem kupili nowiutkie BMW, modne ciuszki i jedyne co umie robić to lansować... on na miejscu właściciela Corsy pewnie by całe auto wyebał i kupił nowe, a co! Bo się włącznik zepsuł... żal dupę ściska jak słucham takich debili. Idiota nawet nie potrafi włącznika nazwać... o umiejętności jego podłączenia nawet już nie śmiem myśleć... kurwa, co za społeczeństwo... :/
Ale się spinasz niepotrzebnie Gość się uśmiał a Ty zaraz wnioski wyciagasz jakbyś był niewiadomo kim, ok takie Twoje prawo, ale zooostaw je dla siebie
Ja miałem inny patent w tico....żeby włączyć radio musiałem miec odpalone swiatła (dwa razy padł mi przez to aku) a spryskiwacz działal tylko na na najszybszym biegu wycieraczek Po pół roku tico sprzedałem...stwierdziłem że wymiana wycieraczek mi się nie opłaca już
minetek napisał/a:
Miałem kiedyś poldusia w którym się jarał czujnik temperatury od wentylatora, po piątym chyba zajebałem sobie kabel od wiatraka z włącznikiem od lampki nocnej i wyprowadziłem pod popielniczką
Zmartwię ciebie, to nie był czujnik a przełącznik termiczny. Ale to tak wiesz, se przyszpanować chciałem tylko Spalić to on się nie może, najzwyczajniej wiązkę miałeś chujową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów