Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- To na trzy. Raz... Dwa... Trzy!
*wziu-wziu*
Odkręciła się śruba mocująca ramię do silniczka.
I Wodzisław pozdrawia, skończcie już cisnąć bo i tak wam to nic nie da
Te kretyn co ryczy jak baran na nagraniu jest zapewne z tych co mamuś z tatusiem kupili nowiutkie BMW, modne ciuszki i jedyne co umie robić to lansować... on na miejscu właściciela Corsy pewnie by całe auto wyebał i kupił nowe, a co! Bo się włącznik zepsuł... żal dupę ściska jak słucham takich debili. Idiota nawet nie potrafi włącznika nazwać... o umiejętności jego podłączenia nawet już nie śmiem myśleć... kurwa, co za społeczeństwo... :/
Jesteś chory... koleś to do beki zrobił a ty po nim jedziesz, założe sie ze sam byś nie umiał tak podłączyć, powiedział dzwonek a ty hejtujesz, lecz sie dziadu, ty nawet loginu nie umiesz napisać od wielkiej litery haha, śmieszne? Tak samo jak ty i twoja wypowiedz, jesteś pozer, usuń konto i życie bo z Ciebie taki krytyk jak z sosnowca Śląsk,pozdrów kanara
ps. SWD <3
Używany przełącznik zespolony to koszt pewnie góra kilkudziesięciu złotych, jak kogoś stać na jazdę autem to kurwa chyba ma też 30 zł na naprawę.
A jeśli nie ma to jest milion innych, bardziej "dyskretnych" patentów niż dzwonek do drzwi, ja pierdole.
Ja pierdole, internetowy panel miłośników opla corsy broni geniusza, który zastosował dzwonek do drzwi jako przycisk spryskiwaczy.
Używany przełącznik zespolony to koszt pewnie góra kilkudziesięciu złotych, jak kogoś stać na jazdę autem to kurwa chyba ma też 30 zł na naprawę.
A jeśli nie ma to jest milion innych, bardziej "dyskretnych" patentów niż dzwonek do drzwi, ja pierdole.
Działa? działa, więc jaki masz z tym problem?
Jesteś chory... koleś to do beki zrobił a ty po nim jedziesz, założe sie ze sam byś nie umiał tak podłączyć, powiedział dzwonek a ty hejtujesz, lecz sie dziadu, ty nawet loginu nie umiesz napisać od wielkiej litery haha, śmieszne? Tak samo jak ty i twoja wypowiedz, jesteś pozer, usuń konto i życie bo z Ciebie taki krytyk jak z sosnowca Śląsk,pozdrów kanara
ps. SWD <3
Dzięki doktorku za diagnozę, dobrze, że chociaż Twój nick jest z dużej Wyobraź sobie, że to forum właśnie jest od tego żeby hejtować, tak więc hejtuję: rżącego barana z jego ch**owym filmikiem, że takie coś w ogóle na główną trafia. Hejtuję też Ciebie, a jak masz ból dupy z tego powodu to wiesz co i gdzie sobie zaaplikować
p.s. Tak, potrafiłbym to podłączyć, jestem elektrykiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów