📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie chcę Ci pierdolić świąt, ale jebzdzidy.pl to drugi kwejk. Jedyną rzeczą, która je różni, poza tym, że kradną zdjęcia z innych portali, jest to, że gimbazja, która zjamuje się dodawaniem tam wstawek, nie jest ograniczona cenzurą.
Nie chcę Ci pierdolić świąt, ale jebzdzidy.pl to drugi kwejk. Jedyną rzeczą, która je różni, poza tym, że kradną zdjęcia z innych portali, jest to, że gimbazja, która zjamuje się dodawaniem tam wstawek, nie jest ograniczona cenzurą.
niechce ci spierdolic swiat ale piszesz tak jakby na sadolu same materialy wlasne byly!
fajnie ze to wrzucil bo ja tam nie wchodze naprzyklad,a jak widac nieraz fajne foty tam sa!
piwko za szczurka,a tobie karny kutas za komenta!
Draszczura, czaaaaad!
Można się zapisać w kolejce po kupno tej "figurki" ?
Czy mi się wydawało, ale to chyba ty kiedyś wspominałeś, że zrobiliście na studiach czy gdzieś-tam, szczura z peleryną i kosturem maga? To właśnie ten szczur?
Mam dwa koty w domu i mnóstwo ledów... już wiem co z nimi zrobię ;D
Transylvanian Vampirella...
Nie chcę Ci spierdolić świąt ale chce Ci spierdolić święta bo ja pierdole to jest najlepsze w sadolu, że nie muszę łazić bo popierdolonych portalach tylko wszystko mam tutaj ładnie na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów