📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po naszych drogach to raczej nie pojeździli by...
Teraz chłopcy z Bolidów Młodzieży Wiejskiej będą mieli z czego czerpać natchnienie. Za to piwa akurat nie powinno być
To w Japonii półki na książki z przodu montują?
Materiał z cyklu: "nawet za darmo bym nie wziął"
po czym spotkałem ZUS i UKS....
nie chcę posługiwać się stereotypami, ale przypuszczam, że w ten sposób rekompensują sobie małe kutasy
Wpychacie mi w łeb waszą moralność, to na nic.
Nie mogę się powstrzymać, turlam się ze śmiechu
To nie ja tylko wy tworzycie definicję grzechu.
Widać kolega nieogarnięty w dziedzinie tuningu. Zdziwiło mnie Twoje stwierdzenie "oczywiście Japonia". A słyszałeś o takim czymś, jak JDM? Tuning w Japonii stoi na bardzo wysokim poziomie.
PS. takie 'kwiatki' jak pokazałeś, częściej spotkać można w Rosji. Nie trafiłeś z opisem.
PS. takie 'kwiatki' jak pokazałeś, częściej spotkać można w Rosji. Nie trafiłeś z opisem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów