18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bobik 2011-12-12, 23:34
chyba powiedzial po 2000 roku
Zgłoś
polo899 2011-12-12, 23:38
scartx zastanów się nad swoim postem
A mesio pierwsza klasa !
Zgłoś
bingo100 2011-12-12, 23:49 1
Duplik20 - popieram, od 5 lat jeżdżę omegą MV6 i nie chce mi się wracać do przednionapędówek:D
Pozdro!

@Scartx - to chyba mało mercedesów widziałeś. Cieszę się, że Twój nie gnije, ale cała masa jest w gorszym stanie od mojej omegi, która jest sławna właśnie z gnicia;)
Zgłoś
Earth 2011-12-13, 0:30 5
scartx napisał/a:

Mam 97 rocznik merca i jakoś od 5 lat nie zauważyłem jakiejś korozji czy gnicia, wiec jak sie nie znasz na samochodach to nie pierdol, szybciej bym powiedział że te twoje "beemy" to złomy do 2000, zapewne e36 z jakimś wiejskim tuningiem

Weź chłopie wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem, bo aż żal kurwa patrzeć.
Zgłoś
Takeda 2011-12-13, 1:00
Prawie jak odrzutowiec.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
okioko 2011-12-13, 9:55
Diesel kopci, diesel czadzi - Diesel nigdy cię nie zdradzi!
Zgłoś
sarkazm 2011-12-13, 12:40
duplik20 napisał/a:

Gdyby Bóg popierał przedni napęd to byśmy na rękach chodzili Piwko

A gdyby wszystkim dawał mózgi to nie byłoby durnych postów.
Zgłoś
dwakilo 2011-12-13, 13:57
Życie jest za krótkie na to by jeździć dieslem.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Nygus93 2011-12-13, 14:02
ty jestes disel
Zgłoś
paczek1262 2011-12-13, 14:50
co z tego, ze turbo gwizda jak kierowca pizda

Świadomy sen
Zgłoś
A................N 2011-12-13, 17:12
Dzisiaj mnie wyrzuciło z zakrętu.. na szczęście odbiłem się od krawężnika a nie od drzewa obok.. już wiem, że 40km/h jest też niebezpieczną prędkością :]
Zgłoś
max1522 2011-12-13, 17:31
Własnie sam ostatnio mysle że zamiast jakiego młodszego auta kupic sobie starszego merca takiego z lat 90 jak sie bedzie dbać to są one do nie do zajebania
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-12-13, 18:07 1
dwakilo napisał/a:

Życie jest za krótkie na to by jeździć dieslem.

A Ty myślisz, że Pekaesy, którymi jeździsz są na naftę?!
Zgłoś
xymer 2011-12-13, 20:56
może ktoś gdzieś znalazł parametry silnika?
Zgłoś
wojtek9313 2013-04-02, 21:11
scartx napisał/a:

Mam 97 rocznik merca i jakoś od 5 lat nie zauważyłem jakiejś korozji czy gnicia, wiec jak sie nie znasz na samochodach to nie pierdol, szybciej bym powiedział że te twoje "beemy" to złomy do 2000, zapewne e36 z jakimś wiejskim tuningiem

Tępy chuj.
Tak swoją drogą, jak ja lubie czytać pod większością tematów związanych z samochodami starcia właścicieli BMW VS Mercedes lub audi, ewentualnie niemieckie kontra japońskie i czytać jak się produkują wychwalając swoją marke pod niebiosa i jednocześnie próbować zmieszać z gównem przeciwnika. I z całej tej szarpaniny można wyciagnąć główne wątki, które lecą mniej wiecej tak:
-Jesteś głupi
-Nie to ty jesteś głupi
-przyjdź do mnie na ul. xxx to zobaczymy kto jest głupi
- nie to ty przyjdź do mnie na yyy

No poprostu kocham polską mentalność
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów