Pięknie gwiżdże.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Beczka Rulezzz
Gdyby Bóg popierał przedni napęd to byśmy na rękach chodzili Piwko
stare bmki i merce to najlepsze zabawki jakie stworzono
mercedesy po roku 2000 to juz nie mersedesy, gnija na potęgę. beczka jak oryginalna czyli niespawana i nienaprawiana to tez jeszcze pojezdzi, ale mnie jakos mercedes nie dał rady zafascynować. może przez wygląd zaczerpniety z tarpana... beema to beema
BMWswap napisał/a:
mercedesy po roku 2000 to juz nie mersedesy, gnija na potęgę. beczka jak oryginalna czyli niespawana i nienaprawiana to tez jeszcze pojezdzi, ale mnie jakos mercedes nie dał rady zafascynować. może przez wygląd zaczerpniety z tarpana... beema to beema
Mam 97 rocznik merca i jakoś od 5 lat nie zauważyłem jakiejś korozji czy gnicia, wiec jak sie nie znasz na samochodach to nie pierdol, szybciej bym powiedział że te twoje "beemy" to złomy do 2000, zapewne e36 z jakimś wiejskim tuningiem
piękny Merc:) tylko troche za bardzo kopci:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów