Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I bardzo, kurwa, dobrze. Chuj blokuje pas do ruchu 100km/h żeby sobie katować silnik. Debil jebany, najgorsze że ma jeszcze aprobatę kolegów. Potem takich strażacy z drzew ściągają, kruluf rzycia, co to pół biedy jak sami się tylko rozbiją nie ciągnąc za sobą niewinnych. Kartę dawcy by chociaż założyli i przydali na coś.
Ale gdzie dobrze? Jakby zawineli sie na wspomnianym drzewie to by faktycznie bylo dobrze, zajebiscie wrecz. A tak? Dalej stoja i blokuja pas...
I bardzo, kurwa, dobrze. Chuj blokuje pas do ruchu 100km/h żeby sobie katować silnik. Debil jebany, najgorsze że ma jeszcze aprobatę kolegów. Potem takich strażacy z drzew ściągają, kruluf rzycia, co to pół biedy jak sami się tylko rozbiją nie ciągnąc za sobą niewinnych. Kartę dawcy by chociaż założyli i przydali na coś.
Widać, że to da silva jacyś więc daj im się nacieszyć na stare lata.
Pedały w rurkach
Mi przy doładowaniu 1.3 bara spadł przewód powietrzny zaciskany śrubą 13-stką, myślałem że rozjebało silnik
Ale gdzie dobrze? Jakby zawineli sie na wspomnianym drzewie to by faktycznie bylo dobrze, zajebiscie wrecz. A tak? Dalej stoja i blokuja pas...
Śmierć tych typów nic by nie zmieniła, jedynie dotknęłaby najbliższych i dorzuciła pracy służbom, a tak dostali nauczkę na przyszłość i być może takie doświadczenie popchnie ich do refleksji i zmiany na lepsze. Miała być zabawa, a są koszta i stracony czas. Ktoś na nich zarobi, a ktoś pośmieje z głupoty. Gdyby wszyscy idioci mieli umrzeć to świat byłby opustoszały. Każdemu zdarzy się w życiu z czymś przesadzić. Mówi się w końcu "mądry Polak po szkodzie". Śmierci życzę tylko jebanym pedofilom, gwałcicielom, mordercom niewinnych itd. Co prawda Ci tutaj powodowali zagrożenie zdrowia/życia dla innych, ale nadal nie działali wprost ku krzywdzie innych. Nie można generalizować i myśleć zero jedynkowo , wrzucać osła co wyjebie się na prostej drodze do jednego worka z Sebikiem puszczającym petarde z dupy. O obu pomyślisz "Kurwa, jaki debil!" jednak jak się zastanowić to wyczyn pierwszego niknie przy drugim. Także dobrze się stało, że jebło im to na czym najbardziej im zależało, samochód.
Swoją drogą jak cieszy cię tak każda śmierć, nieważne czyja i tak zapalczywie chciałbyś widzieć wszystkich głupców martwych to informuję, że takie zapędy są niezdrowe i radzę z kimś o tym porozmawiać.
Śmierć tych typów nic by nie zmieniła, jedynie dotknęłaby najbliższych i dorzuciła pracy służbom, a tak dostali nauczkę na przyszłość i być może takie doświadczenie popchnie ich do refleksji i zmiany na lepsze. Miała być zabawa, a są koszta i stracony czas. Ktoś na nich zarobi, a ktoś pośmieje z głupoty. Gdyby wszyscy idioci mieli umrzeć to świat byłby opustoszały. Każdemu zdarzy się w życiu z czymś przesadzić. Mówi się w końcu "mądry Polak po szkodzie". Śmierci życzę tylko jebanym pedofilom, gwałcicielom, mordercom niewinnych itd. Co prawda Ci tutaj powodowali zagrożenie zdrowia/życia dla innych, ale nadal nie działali wprost ku krzywdzie innych. Nie można generalizować i myśleć zero jedynkowo , wrzucać osła co wyjebie się na prostej drodze do jednego worka z Sebikiem puszczającym petarde z dupy. O obu pomyślisz "Kurwa, jaki debil!" jednak jak się zastanowić to wyczyn pierwszego niknie przy drugim. Także dobrze się stało, że jebło im to na czym najbardziej im zależało, samochód.
Swoją drogą jak cieszy cię tak każda śmierć, nieważne czyja i tak zapalczywie chciałbyś widzieć wszystkich głupców martwych to informuję, że takie zapędy są niezdrowe i radzę z kimś o tym porozmawiać.
Dziekuje za troske, a widzisz może tylde przed moim nickiem oraz przede wszystkim nazwe portalu? Czy ja zycze śmierci kazdemu... Ja sie nia jeszcze napawam i z uwielbieniem przegladam materialy na którychś ktos umiera. Dorobiona do tego ideologia czy powrot karmy dodaje tylko smaczku. Skoro tez juz wymieniamy sie radami (o ktora nie pytalem) to rowniez radze zaprzestania wmawiania ludziom co można a czego nie mozna bo jako wolny czlowiek moge sobie myslec zero-jedynkowo jak mi sie tak podoba i do jednego metaforycznego wora wrzucic debila, wspomnianego sebika i Ciebie razem z nimi po czym zawiazac i wyjebac do jeziora życząc bolesnej, dlugiej agonii, elo.
Chuja sie znam ale jak dla mnie to on ruszał z trójki. Jak fura była zdrowsza to dawała radę i dzieciak palił gumę i rozpędzał się przy tym do znacznych prekości, były tu już kiedyś podobne filmiki jak ludzie robili coś takiego
Z czego startował to nie wiem ale obstawiam że wyjebało mu głowice przez rozjebane tłoki
Ogólnie szrot.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów