rurka nie wytrzymała, ale kto by wytrzymał gdyby gdy by na nim zawisło około 70kg czystego seksu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
70 kg?! widziałeś kiedy kobietę o figurze 90x60x90 o wadze 70 kg?! ja bym jej dał pięćdziesiąt pare
stawiam 55 Ale może chłopak nie ma orientacji . Zresztą czy to ważne
//burza ON
//burza ON
Nie pitol! Fajna suka i do tego dobrze się wije. Ale jak zobaczyłem jak wyjebała szlifa to sam się zjebałem z fotela ze śmiechu.
in slow motion to widać jakby rura ją przeleciała ;]
Praw fizyki nie oszukasz
GęsiorSB napisał/a:
70 kg?! widziałeś kiedy kobietę o figurze 90x60x90 o wadze 70 kg?! ja bym jej dał pięćdziesiąt pare
doliczyłem przeciążenia działające na rurkę :p
Modliszka napisał/a:
stawiam 55 Ale może chłopak nie ma orientacji . Zresztą czy to ważne
no chyba nie ma, bo specjalnie seksowna to ona nie jest...
dla niecierpliwych jak ja:
Suka wypierdala się w 2:20 (w ogóle zauważcie ze po glebie wciąż trzyma rure :7: )
Suka wypierdala się w 2:20 (w ogóle zauważcie ze po glebie wciąż trzyma rure :7: )
Szkoda bo dobry wystep miala. Chujowa organizacja.
Dziewczyna sie wyjebala bo ktos rure zle zamocowal
Dziewczyna sie wyjebala bo ktos rure zle zamocowal
Fajna dziewczyna, ale fryzura zabiera jej połowę urody.
Niestety większośc ludzi nie wie, że do grzywki trzeba mieć mikroskopijny nosek i efekty potem widać.
Niestety większośc ludzi nie wie, że do grzywki trzeba mieć mikroskopijny nosek i efekty potem widać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów